bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Samsunlu Açıklama Bekliyor
Yazarlar // 17 Mart 2020 Salı 22:07

İsmail BAŞARAN

Samsun valisi Osman Kaymak bir açıklamada bulundu ve vatandaşın yüreğine su serpti. Vali Kaymak “'Samsun'da korona virüsünden pozitif kimse yok” dedi.

Vali Osman Kaymak, Samsun'da tedbir amaçlı 10 kişinin korona virüsü şüphesiyle gözetim altında tutulduğu ancak pozitif bir vaka görülmediğini dile getirdi. Vali Bey’in bu açıklamasının gerçek olduğuna inanmak istiyorum da bir türlü inanamıyorum. Aslan “Vali Bey yalan söylüyor” demiyorum, böyle bir hadsizlik yapmam, kafam karışıyor kafam.

Umreden dönenler Ankara’da İstanbul’da başka illerde karantina altına alınıyor da Samsun’a gelenler neden karantina altına alınmıyor, Samsunlular bu soruyu soruyor.

Gelen uçakta 66 umre ziyaretçisi olduğuna sosyal medya üzerinden dikkat çekildi. Anlatılana göre herkes 60 yaşın üzerindeymiş ve öksürükten geçilmiyormuş.

Valilik bu işi atlamış olabilir belki, Samsun’a gelen uçak 23.55’de inmiş alana. Öksürük sesinden de geçilmiyormuş uçakta.

İddialar ciddi, umreden gelenler ve aynı uçakta bulunan yolcular karantinaya neden alınmadı, vatandaş açıklama bekliyor.

Kulaktan kulağa fısıldanan söylentiler ayyuka çıkıp insanları tedirgin etmeden bir yetkili çıkıp da işin gerçeğini açıklamalı.  En azından uçakla ilgili gerçekleri anlatmalı Samsunlulara.

 

SAMSUNSPOR EMİN

Samsunspor kendi evinde Zonguldak’ı da devirip üç puanın sahibi olurken şampiyonluğa emin adımlarla ilerliyor. Samsunspor hafta sonu aldığı galibiyetle rekor da kırdı. 12’de 12 yaptı.

Ancak futbol müsabakalarını şova dönüştüren taraftardan ve seyirciden yoksun oynanan karşılaşmaya taraftar alınmayıp tribünler boş kalınca bir gerçek ortaya çıktı. Futbol taraftarsız oynanınca şov olmaktan çıkıyor.

 

GÜNÜN SÖZÜ

Haklıdan yana değil, güçlüden yana olanlar korkak ve kaypak olurlar. Güç merkezi değiştikçe dönerler fırıldak olurlar. (Uğur Mumcu)