bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Samsun'la Alakası Ne?
Yazarlar // 8 Ocak 2019 Salı 22:43

İsmail BAŞARAN

 

MHP'nin Zonguldak İli Merkez Karaman Belde Belediye Başkan adayı Cevdet Aldağ hakkında 26 Kasım 2018 tarihinde sosyal paylaşım sitesi üzerinden Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma açılmıştı ve serbest bırakılmıştı. Sonra ne oldu bilmiyorum, bağımsız yargı var ya işte o nedenle Cevdet Aldağ, Cumhuriyet savcısının talimatıyla yeniden gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı'nda işlemleri tamamlanan, eski polis memuru olan Aldağ, adliyeye sevk edildi ve ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Haber böyle de Samsun’la ne alakası var demeyin sakın. Aday olup da ileri geri konuşmayın sakın. Seçim öncesi böyle bir hareket sadece aba altından sopa göstermektir. Çünkü Cumhurbaşkanı’na hakaretten yargılanırsınız. Aman ha, sözlerinize dikkat ediniz, benden uyarması.

EKONOMİ UÇUYOR

Suriye’den yeni bir göç dalgası geleceği haberleri duyuluyor. Kimse bize ne demesin çünkü bu dalgalar bizi yani Türkiye’deki Türk vatandaşlarını özellikle de emeklileri fena halde vuruyor.

Kendilerine zammı kepçeyle alan iktidar, emekliye çay kaşığıyla ödüyor, sonra da ekonomi uçuyor diye yandaşlar yaygara yapıyor. Evet, Türk ekonomisi uçuyor, hem de uçaklarla uçuyor. Ülkemizin en önemli yatırımcılar ne hikmetse Malta adasına kaçıyor.

Ah o Malta adası, bu ülkenin başına ne belalar açtın açmaya da devam ediyorsun.

Osmanlı döneminde bile kafasını kaldıran Malta adasına gönderiliyordu, şimdi ise kaçıyor millet. Sadece malta adası mı? Ülkeden kaçan kaçana, malını mülkünü parasını çoluk çocuğunu toplayan Malta adasına kaçıyor.

Orada mı kalacaklar, ebette hayır, başka bir ülkeye geçecekler hem de o ülkenin vatandaşı olacaklar. Parayı kazananlar yurt dışına kaçarken Suriye’den kaçanlar Türkiye’ye geliyor. Merak konusu, emekli maaşlarından yeni Suriyeliler için kaç lira kesilecek?

Kısaca ekonominin uçmadığını bilerek, gerçeği görerek hala yalanlara inanıyorum.

O zaman ben aptalım veya aptal yerine konuluyorum. Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner demekten başka şimdilik yapacak bir şey yok

GÜNÜN SÖZÜ

Hayat bir sürprizler serisidir. Öyle olmasaydı ne yaşanmaya, ne de korunmaya değerdi. EMERSON