bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Samsun'dan Giden Var mı?
Yazarlar // 3 Mart 2020 Salı 15:34

İsmail BAŞARAN

Sınır kapıları açıldı misafir dediğimiz yabancılar buradaki şartlarını beğenmedi ve daha iyi şartlarda yaşamak için o kapılara yöneldi. Ne hikmetse de hepsi Yunanistan üzerinden çıkmak için uğraş veriyor. Yunanistan’da kalacanmısınız sorularına da Almanya veya Fransa diye cevap veriyor. Yani bunca zamandır baktığımız beslediğimiz misafir dediğimiz insanların çoğu bizden memnun değilmiş.

Ne yapalım misafir umduğunu değil bulduğunu yer. Bu ülkenin insanlarının büyük bölümü de umduklarını değil ancak bulduklarını yiyebiliyorlar. Soru Samsun’dan giden var mıydı şeklindeydi. Cevap verecek olan var mı?

 

TOPLU TAŞIMA VE

Bütün Dünya’nın korktuğu Korona Samsun’da önlemler alınıyor mu? Özellikle toplu taşıma araçları hafif raylı ve belediye otobüslerinde yeterli temizlikler yapılıyor mu? Soruların yanıtını kim verecek vatandaşa? Elbette Büyükşehir belediyesi vermeli ve vatandaşı rahatlatmalı. Toplu taşıma araçlarının nasıl temizlendiği görsellerle kamuoyuna sunulmalı. Belediyenin bu işlere bakacak iletişim başkanlığı vardır sanırım. N azından vatandaş psikolojik olarak rahatlamış olur.

 

FARK AÇILDI

Samsunspor evindeki galibiyetle liderliğini sürdürmekle kalmadı takipçileriyle arasındaki farkı da açtı ve rahatladı. Ancak bu rahatlık rehavet getirmemelidir. Bunun için hem teknik kadroya hem de takım doktoruna büyük görev düşmektedir. Teknik kadronun takımı güç olarak hazırladığı ortadadır. Samsunspor’un teknik ve taktik olarak probleminin olmadığı ortadadır.

Sıra bu farkın kapanmayacağına taraftarın inandığı kadar futbolcuların da inanmasını sağlamak ve baskıdan kurtarmaktır.

 

GÜNÜN SÖZÜ

Büyük insanlar fikirleri, Orta insanlar olayları, Küçük insanlar kişileri, Daha küçük insanlar ise kendilerini konuşurlar. (Hyman G.Rickkover)