bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Samsun'da Zirve Zırvası
Yazarlar // 27 Eylül 2018 Perşembe 22:16

İsmail BAŞARAN

Geçtiğimiz hafta Samsun’da bir organizasyon olmuş!

Hem de uluslararası bir organizasyon. Bir zirve hatta Uluslararası İntermodal Lojistik Zirvesi

Olmuş diyorum çünkü Samsun dâhil son güne kadar kimsenin haberi yok. Basın ise son gün bilgilendirilmiş. Ne reklam ve tanıtım ve bir haber hiçbir şey yok anlayacağınız.

Servis edilen haber ile yetinilmiş.

Lojistik denilince aklıma o bölgede yaşayanlar geliyor. Biliyorsunuz çok tartışmalı ve bol davalı kurulmuştu o tesis oraya. Oradaki köylüler bu lojistik köy konusundaki görüşlerini değiştirmiş. Daha önce buna şiddetle karşı olanlar bile lojistik köyün daha kurulmadan işlerine yaradığın söylüyor köylüler.

Daha önceleri çeltik kurutacak alan bulamadıklarını şimdi ise çeltikleri bir türlü kurulamayan lojistik köyün boş alanında kurutmuşlar çeltiklerini.

Zirveden başladım zırvaladım galiba. Konu zirveydi oysa. Zirve kimseye duyurulmamış, körler sağırlar birbirlerini ağırlamışlar. Angus ne alaka diyeceksiniz, bu angusların yeniden Samsun’a gelmeleri gerektiği savunulmuş. Savunulmuş da zirvenin yapılacağı konusunda herhangi bir duyuru neden yapılmamış? Angusların Samsun’a gelmesi gerektiğini savunanlar da olmuş karşı çıkanlar da.

Anguslar gelince Samsun halkının çektiği koku sıkıntısını bilmiyor galiba gelmesini savunanlar. Samsun Valisi Sayın Osman Kaymak angus getiren gemilerin Limana girmesini yasaklamıştı, iyi de yapmıştı. Ancak zirvede konuşan birkaç kişi Vali’nin bu kararının yanlış olduğu yolunda görüşlerini alttan alta söylüyorlar.

Angusları getirenler biraz daha fazla para kazansınlar diye Samsun’a böyle bir eziyet yapılmamalıdır. Zirvenin duyurulmamasının nedenlerini anladınız mı?

Bu angus işi duyulmasın ve vatandaş tepki koymasın.

Oysa Samsun’u kokuya boğanlar vatandaşın angusları getirenlerin ve Samsun halkına bu pis kokuları koklatanların sadece kendilerinin değil sülalelerinin bile halini hatırını sorduklarını.

 

GÜNÜN SÖZÜ

Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, Bildiğini bilmeyeni uyarınız, Bilmediğini bilene öğretiniz, Bilmediğini bilmeyenden kaçınız. (Konfüçyüs)