bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Samsun'da Taban Birleşecek Mi?
Yazarlar // 24 Mart 2018 Cumartesi 20:57

İsmail BAŞARAN

Devlet Bahçeli’nin MHP’yi AK Parti’ye destekçi yapmasından sonra ‘Samsun’da yerel yönetim seçimlerinde ittifak yapılacak mı’ sorusu sıkça sorulmaya başlandı.İttifak yapılırsa hangi ilçede hangi parti destekleyecek?İlkadım bölgesini ele alırsak burada işler sanırım kızışacak. Eğer AK Parti yeniden Erdoğan Tok’u aday gösterirse MHP eski başkanlardan Necaattin Demirtaş’ı aday olarak ileri sürer mi, sürerse MHP seçmeni ne yapar?Konuştuğun bazı MHP seçmeni AK Parti’ye oy vermemekte kararlı görünüyor. Bu “bazı” kelimesi çoğunluğu takip ediyor mu, bunu zaman gösterecek.Samsun’da eğer tabanca MHP ile AK Parti birleşmesi olmazsa bu durum da “Devlet Bahçeli’nin partide sorgulanıyor” anlamına gelir sanırım.Sorgulama başladı mı başlamadı mı diye düşünenler de yok değil. İYİ Peri’nin kendisine taban bulması ve ibreyi günden güne yukarılara taşıması taban birlikteliğini galiba sarsacak.Bunu da zaman gösterecek.

GERÇEKTEN KORKU MU?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, parti şapkasıyla kongreye katılmak üzere Samsun’a geliyor. Bu nerenle de Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde 24 Mart'ta yapılacak sınavın AK Parti kongresi nedeniyle bir sonraki güne ertelenmesi eleştiriliyor.İYİ Parti Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde 24 Mart'ta yapılacak sınavın AK Parti kongresi nedeniyle bir sonraki güne ertelenmesine sert tepki gösterdi. Süslü “İYİ Parti İl Başkanı olarak sizlere tavsiyem, bu kadar korkmayın, koltuklarınızı korumak için bu kadar alçalmayın”  şeklinde oldu.Erdoğan,  Kongreye katılmak üzere geliyor, Samsun’da bindirilmiş birliklerle insanlar taşınacaklar. Bu bindirilmiş birlikler arasında belediye otobüsleri, hafif raylı sisten de var. Haliyle insanlar ücretsiz taşınacak.CHP, İYİ Parti Genel Başkanları geldiğinde de bu taşıma araçları ücretsiz olacak mı?Adım gibi eminim ki olmayacak.Atasözleri yılların süzgeçlerinden geçip geliyor. Bunlardan birisi de “Bal tutan parmağını yalar” şeklindedir.