bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
SAMSUN HALKINA SORULMALI
Yazarlar // 9 Ocak 2020 Perşembe 14:05

İsmail BAŞARAN

Bir zamanlar 15 bin kişinin çalışacağı öne sürülen tersane projesi için demeçler verenler şimdi de kalkmış Çiftlik Caddesi’nin açılıp açılmaması için oylama yapıyorlar.

Sonuca ben inanmadım, vatandaşların büyük oranda o caddenin trafiğe açılması için hayır dediğini bilenlerdenim. Açılmalıdır diyenler sadece oradaki esnaflar.

Dün çiftlik Caddesi kapatılmalı denildiği için kapatanlar şimdi de kalkmış caddenin açılması isteniyor şeklinde yaygara yapıyorlar. Çok kalabalık grup katılmış oylamaya.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Çiftlik Caddesi'nin trafiğe açılıp açılmaması yönünde yapılan anket çalışmasının sonuçlarını bakın nasıl açıkladı:

288 kişinin yüzde 64'le açılması, 172 kişiyle de yüzde 36'nın ise kapalı kalması yönünde görüş bildirdi.

Çiftlik Caddesi’nin açılıp açılmaması konusundaki soru sadece çitlik kalkına değil Samsun’da yaşayanların tümüne sorulmalıdır, çünkü o cadde tüm Samsun halkı tarafından kullanılmaktadır.

El cümle, ya halkı rakamlarla aldatmayacaksınız ya da aldatırsanız sonuçlarına rıza göstereceksiniz.

 

YABANCI TABELALARA YASAK

İlkadım Belediyesi ilçe içindeki işyerlerinin yabancı tabela asmalarına karşı savaş açtı. Tabelaların yüzde 75’lik bölümü Türkçe olacak. Bu konudaki duyurulular yapıldı, ya tabelalar Türkçe olacak ya da sökülecekler.

Sadece tabelalar değil denetimlerde işyerlerinin kaçak çalışıp çalışmadığına da bakıldı. Ruhsatı olmayan işyerlerine ceza kesildi

Tabelalar ne zaman kaldırılacak sorusunun yanıtı da kolay, verilen süre yedi gün. Ya uygularsanız ya da…

 

GÜNÜN SÖZÜ

Tekne limanda güvendedir, ama teknenin amacı bu değildir. Paulo Coelho