bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Salgına Dikkat Ediliyor mu?
Yazarlar // 9 Haziran 2021 Çarşamba 12:34

İsmail BAŞARAN

 

Sağlık sorunlarım nedeniyle OMÜ Tıp Fakültesi Hastahanesine yolum düştü. Kontroller için koridorda oturmuş sıramı bekliyordum. Sosyal mesafe vardı hastalar arasında, kısaca “ ne iyi hijyene dikkat ediyorlar” diye düşündüm. Ben düşünürken gözüm bir görevliye takıldı. Üç tane konteyner birbiri arkasına takılmış görevli dayanıyordu.

Buraya kadar olana hastanedir normaldir denilebilir. Öyle ya görevliler temizliklerini de yapacaklar. Ancak o konteynerlerin ağızları açıkta ve adeta mikrop saçıyordu. Çünkü içleri hastane atıklarıyla doluydu. Yapılan doğru muydu, elbette değil. İnsanlar Hastaneye sağlıklarını kazanmak için gidiyordu, sağlıklarını kaybetmek için değil. Hastane yönetiminin yapması gerekenlerden birisi de, ya da yapmadıklarından birisi koridorları sıkça denetlemekti. Konuyu gündeme getirmek istemezdim, amacım ne görevlileri ne de Hastane yönetimini aşağılamak falan değil, amacım biraz daha dikkat edilmesini sağlamaktır.

Üniversite ve Tıp Fakültesi yönetiminin bu konuda daha dikkatli olacağına inanıyorum. Ben yine o hastane ve koridorlarına gideceğim, vatandaşlar da gidecek elbet. Çünkü Samsun’un markalarından birisi OMÜ Tıp Fakültesi ve Hasta hanesidir.


ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ NE OLACAK

Mustafa Demir yine bir projeye imza atıyor. Proje nedir? Neymiş ilçe minibüs seferleri sorunu ortadan kalkacakmış. Bunun için de Samsun Büyükşehir Belediyesi halen Üniversite yakınlarında bulunan ilçe minibüslerinin kalktığı yeri Atatürk Kültür Merkezi’nin yanına alacakmış.

Böylece de İlçe minibüs seferleri sorunu ortadan kaldırılacakmış. Adamın derdi Yusuf Ziya Yılmaz tarafından ne yapılmışsa ortadan kaldırıp şehre kendi imzasını atmak galiba. İşte bunun için büyük bir proje hazırlanıyormuş. Böylece oradaki Kültür Park alanını hizmete sunulacak. Adı da çok cafcaflı, Toplu Ulaşım Transfer merkezi oluyormuş. Transfer merkezinde 13 indirme peronu, 3 adet havaalanı servis peronu da olacakmış.

Tamam, da Atatürk Kültür Merkezi ne olacakmış acaba, merak ediyorum Mustafa Demir yönetimindeki Samsun Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’ni ne zaman oradan kaldıracak? Çünkü sürekli yıkıyor, sözün ona sonra da yapıyorum diyor. Hayırlısı olur umarım. Mustafa Demir kendisi belediye başkanlığından gidince isminin nasıl silineceğini de düşünüyor mu?