bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
  SAHNE GOLCÜLERİNDİ
Yazarlar // 5 Mayıs 2019 Pazar 13:54

İsmail BAŞARAN

Samsunspor kendi evinde Sakaryaspor’u ağırladı. Oyunun ilk yarım saatinde 30. Dakikada Samsunspor’un golle buluşacağı an kaleci çıkardı. Oyunun başlamasıyla birlikte Samsunspor oyunu rakip Samsunspor birinci ve ikinci bölgede hatasızdı ancak üçüncü bölgede istediği oyunu oynayamadı. Bu alanda konuk Sakaryaspor başarılıydı.

40. dakikada Samsunspor baskısı sonucu topu kazandı. Abdülkadir, Yılmaz’ın pasında topu kaleye gönderdi ve takımını öne geçirdi. Golden sonra da Samsunspor sürekli atak tazeledi ve oyunu tamamen Sakaryaspor sahasına yıktı, konuk ekip golden sonra oyunu ağırlamak istediyse de başarılı olamadı.

Samsunspor ikinci yarıya da baskılı başlayınca konuk ekip kendi sahasından çıkmakta zorlandı. Böyle olunda da Kırmızı Beyaz Siyahlı takım sürekli atakta görüldü. Bahattin 58. Dakikada durumu 2-0 yaptı.

İkinci golden sonra Sakaryaspor üçüncü bölgesinde topa daha çok hakim olmaya başladı, Samsunspor bu dakikalarda oyunu kendi sahasında kabul edip kontrataklarla rakip kaleye gitmek istedi ancak ikili mücadelelerde yeteri kadar başarılı olamadı. 88. dakikada İlyas’ın golüyle durum 3 -0 oldu.

Samsunspor’un Sakaryaspor karşısında golcülerinin sahne alması Samsunspor’u sevindirirken önündeki karşılaşmalar için rakiplerine bir gözdağı vermiş oldu.