bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Şahin Ne Olacak?
Yazarlar // 10 Aralık 2018 Pazartesi 00:01

İsmail BAŞARAN

Bafra Belediye Başkanlığı görevinden yukarıdan gelen bir emirle Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Zihni Şahin belediye başkanlığı görevinde son günlerini yaşıyor.
Neden son günleri?

Çünkü kendisini o koltuğa oturtan irade şimdi de aday yapmayarak aynı koltuktan kaldırıyor. Haliyle geldiği Bafra’daki koltuğa da gidemiyor.
Kısaca sanırım siyasetin dışına itiliyor. Bundan sonra da anılarını anlatacak sanırım. Zihni Şahin uçarak geldiği koltuğu uçarak terk ediyor sizin anlayacağınız.
Bu olaydan alınacak ders nedir, biraz aklımızı kullanalım. Demek ki seçilmediğin bir koltuğa oturmayacaksın. Demek ki kendileri halkın oylarıyla değil de başkanın ağzından çıkan iki kelimeyle aday olmayacaksın. Demek ki bir kotluğa tepeden inme gelirden yine aynı şekilde yani tepeden inme gidersin. Sonra da ben büyükşehir belediye başkanıyken diye başlayan cümleler kurar, halkın adamıydım diye avunursun. Politika böyledir işte. Halk tarafından seçilmez lider tarafından atanırsan geldiğin gibi gidersin.

Bakalım halen yerinde duran afişler çıkarıldıktan sonra ne yapılacak? Sakın çöpe atmayınız belki ilerine bir başka fotoğrafın basımı için gerekir.


EKMEK FİYATI DÜŞECEK Mİ?

Akaryakıta, una, elektriğe zamlar gelmişti o nedenle de Pazar zamlanmış ekmek fiyatları artırılmıştı. Hatta ulaşım bile zamlanmıştı.
Zamlar geldikten sonra artan fiyatlar şimdi ne olacak?
Petrol fiyatları geriledi, dolar düşüyor diye yaygara yapılıyor.
Yapılıyor da emekli dul ve yetimler ile çalışanların ücretlerine zam neden yapılmıyor?
Zam yapılacakmış da Milletvekillerinin maaşlarına gelen yüzdelerde olmayacakmış galiba. Birader ekmek fiyatları, döviz artarken artırıldı da döviz fiyatları düşünce neden düşmüyor bu fiyatlar.
Yoksa atı alan yine Üsküdar’a mı geçti.


ERHAN USTA SESLERİ
Samsun’da her ne kadar Büyükşehir Belediye Başkan adayı henüz açıklanmasıydı da ibreler Erhan Usta’yı göstermeye başladı.
Erhan Usta Milletvekilliğinden istifa eder mi bilmem de Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterilirse ve seçilme şansı var mı? Biraz iddialı olacak ancak ben AK Parti desteği olmadan seçilebileceğini sanmıyorum.
AK Partililer MHP’ye oy verir mi? Aksi durumda MHP’liler AK Partiye oy verir mi? MHP’nin Başkanlık seçimlerinde aldığı oyu ortada bu oy zaten yetmiyor Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilebilmek için. AK Parti kendi adayına oy verecek gibi görünüyor.
Bekleyip göreceğiz Samsun’u kim nasıl yönetecek.


GÜNÜN SÖZÜ
Yanlış yoldaki çıkışlar da iniştir. (Orhan Yalçın)