bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Şahin Kırsaldan İndi
Yazarlar // 28 Şubat 2019 Perşembe 00:08

İsmail BAŞARAN

Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin,  Atakum’u sevgiyle yöneteceklerini ve çalışmalarını bu program dâhilinde yapacaklarını söyledi.
Şahin vatandaşın içinden sevgi kelimesini hiç ağzından düşürmemeye özellikle dikkat ediyor. Geziler sırasında vatandaşla konuşurken de sürekli "Atakum'u sevgiyle birlikte yönetecek, sevgiyle birlikte yürüyeceğiz" demekten geri kalmıyor.
Bu kelimenin bu kadar çok kullanılması da sevgiyle ilgili yazılanları akıllara getiriyor. Sevgi kime göre ve neye göre ne amaçla sorularını da sorduruyor inşalara.
Sevginin nasıl edildiğini hatırlayalım biraz.
Sevgi, “bir genç kızın dudağında istikbal, bir delikanlının dudağında yalan olabilir” denilir toplum içinde özellikle de gençler arasında.
Sayın Şahin bu kelimeyi gelecek yani istikbal olarak kullanıyordur mutlaka.
Cumhur İttifakının Atakum adayı da seçim çalışmaları kapsamında esnaf, vatandaş, sivil toplum kuruluşları(STK) temsilcileri, muhtarlar, iş adamları gibi toplumun her kesimiyle buluşmaları sırasında Atakum ’un geleceği ile ilgili söylüyordur mutlaka.

ÇÖZÜMÜ YOK MU?
Türkiye’de yasalar ne yazık ki haklıdan değil de parası olandan yana düzenlenip uygulanıyor. Bunun örnekleri saymakla bitmez. Benim vergilerimle yapılan yollar ve köprüler yıkılıyor, yıkılan köprüler yine benim paralarımla onarılıyor, kimseye de hesap sorulmuyor.
Samsun’da bir otel vardı, yıkıldı ve yerine denizin içine bir başka otel yapıldı. Samsun’a böyle bir otel yapılmalıydı da yeri yanlış seçilmişti. Kıyı kenar çizgisi içinde kaldığı söyleniyordu. B nedenle açılan davalar da vardı, ancak inşaat yargı kararını vermeden tamamlandı ve otel işletmeye açıldı.
Sonra ne mi oldu?
Aradan yıllar geçti yargı otelin kıyı kenar çizgisine muhalif bir yerde yapıldığı kararını verdi. Şimdi ne olacak, otel yıkılacak mı, yıkılmayacaksa yasaya aykırı mı çalışacak, yoksa orada yeni dolgular yapılıp kıyı kenar çizgisi mi değiştirilecek.
Bu kadar da olmaz demeyin, Türkiye’de neler olmuyor ki, halkın seçtiği belediye başkanları görevden alınıp yerlerine kayyum atanmıyor mu, vatandaşın iradesi hiçe sayılmıyor mu, Türkiye “ben yaptık oldu” mantığıyla yönetilmiyor mu?
Otelin yasaya aykırı yapılmasına izin verenler şimdi yargılanmayacaklar mı?

GÜNÜN SÖZÜ
İnat, iradenin eşekliğidir.