bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
PROTESTO SANDIKTA OLUR
Yazarlar // 25 Ocak 2020 Cumartesi 14:25

İsmail BAŞARAN

Samsun'da içme suyuna, ulaşıma, mezar yerlerine yapılan zamlar, Büyükşehir Belediyesi önünde protesto edildi.

Tamam, da bu zamları km yaptı biliyor musunuz ve hatırlıyor musunuz? Zamların geri çekilmesi için toplanan 1244 dilekçe, belediyeye teslim edildi. Protestocuların kaçı seçimlerde sandıkta kime oy vermişlerdi hatırlıyorlar mı?

Hatırlasalar da Mustafa Demir’e verdikleri oyları geri alabilecekler mi, hayır. Bundan sonra sandık önlerine geldiğinde kendilerine yapılanları unutacaklar ve daha önce olduğu gibi verilen ve yerine getirilmeyen sözler gibi söylemlere inanacaklar mı?

Vatandaş zamların geri alınması için ayağa kalkmış durumdayken Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir “Samsun’un geleceğini hazırlayacak adımlar atıyoruz” demiş.

Samsun’un geleceğinden önce vatandaşın geleceğini düşünün başkan ve zamları geri alın. Buradan çığırtkanlık yapmak istemiyorum da vatandaşın isyanının günden güne büyüyeceğini sanıyorum. Sadece suya değil taşımacılığa da yapılan zamların geri alınmalıdır.

Benden sonrası tufan düşüncesinin partiye de zarar vereceğini unutmamalıdır görevde bulunanlar.

 

İŞTE ŞİMDİ YANDIK

Dün sabah erken sokaktaydım.  Gözüm Canik’in üst kesimlerine kaydı ve beyaz bir örtü ile karşılaştım. Her yer kardan beyazlaşmıştı o sırada merkezin bazı bölgelerinde de yağmurla karışık kar yağıyordu.

Bu durum doğalgazın daha fazla kullanılması demektir. Isınma ücretlerimizin arkası ve hastalıkların yaygınlaşması anlamı taşır.

Soğuktan titremek bir yana ilaç paralarının da cebimize yansıması anlamı taşır soğuklar.

Soğuktan üşüttüm herhalde ki akıntılar başladı, grip kapıya dayandı, Allah sonumuzu hayır eylesin.

 

YERLİ OTOMOBİL NE OLDU?

Bir tantana ile başladı ancak ne olduğu henüz belli değil. Aynı aracın benzerinin yurt dışında kullanımda olduğu iddialarından sonra herkes suspus oldu.

Millet bu kış günlerinde ısınma derdine düşmüşken, gıda fiyatları almış başını giderken yer otomobili hep unuttuk. Ah bu dış güçler yok mu hep onlar Türkiye’nin tekerine çomak sokuyor.

Aklıma geldi de sorayım dedim:

Sarayın aylık harcamasıyla kaç fabrika kurulabilir ve haç işsiz iş sahibi olabilir, hesaplayan var mı? Kimse hesaplamaz millet kemerlere her geçen gün yeni delikler açtırırken sarayda yaşayanlara zam yapılıyor.

 

GÜNÜN SÖZÜ

Memleketi temelinden yıkan, milleti esir ettiren, iç cephenin düşmesidir. M. Kemal Atatürk