bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Parti Devleti mi?
Yazarlar // 19 Haziran 2018 Salı 23:22

İsmail BAŞARAN

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde bir skandala imza atıldı. AK Parti milletvekili adayı Yusuf Ziya Yılmaz ilçede seçim çalışmaları yaparken bir skandal yaşandı.

Devletin Kaymakamı Yunus Emre Altıner...
İlçede inşa edilen hal binasının açılışına katılan AK Parti milletvekili adayı Yusuf Ziya Yılmaz konuşurken mikrofonu ilçe Kaymakamı tuttu.

Ve Kaymakam burada hem devleti hem de milleti küçük düşürdü.

Bu fotoğraf ile Türkiye Cumhuriyeti’nin bir parti devleri olduğu tescillendi.

İççileri Bakanı ne yapacak diye merak ediyorum. Bu kaymakamı görevden alacak mı yoksa parti devleti olmayı tescilleyecek mi?

Eğer bu kaymakam görevden alınmazsa yol olacak ve yakında iktidar partisi il başkanları bile ilçelere gidip konuşurlarken mikrofonlar kaymakamlar tarafından tutulacak. Mikrofon tutmayanlar da haliyle görevden uzaklaştırılacak.

Şimdi diğer siyasi partilerim milletvekili adaylarının yapmaları gereken Vezirköprü İlçesine gidip konuşma yapmaları ve mikrofonu Kaymakam Bey’in eline vermeleri olmalıdır.

O zaman anlaşılır Kaymakam Bey’in eline her verilen mikrofonu tutup tutmayacağı.

Sıra acaba hangi Kaymakam’da?

 

GÜL VE DİKEN

AK Parti Samsun Milletvekili ve adayı Fuat Köktaş, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimleri çalışmaları kapsamında İlkadım bir dizi programlar gerçekleştirdi.

Köktaş, şoförlük yaptığı günleri hatırlamış olacak ki mahalle mahalle ve sokakları gezerken otomobilin direksiyonundan da inmedi.

Gezi sırasında Fuat Köktaş’a seçmenlere gül de dağıttı. Gülü alanlar Köktaş’ın bu hareketten memnunluk duydu.

Gülü sevenlere bir hatırlatmada bulunayım:

Gülü seven dikenine de katlanır.

 

GÜNÜN SÖZÜ

Kapanmayan tek yara vicdan yarasıdır. Publius Cyrus