bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Parayı TL'ye mi Yatıralım?
Yazarlar // 28 Mayıs 2018 Pazartesi 09:09

İsmail BAŞARAN

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan vatandaşa çağrıda bulundu ve “paranızı Türk Lirasına yatırın” dedi.

Bu söylem bir Cumhurbaşkanı’nın yapması gereken birinci işti. Çünkü dolar almış başını gidiyordu. Ancak söylem yetmez tabi, bir de eylem gerekir.

Vatandaşını Türk Lirasına yönlendirmeye çalışan Cumhurbaşkanı bir de eyleme girmeli ve kendi parasını, ailesinin ve çocuklarının varsa paralarını da Türk Lirası’na yatırmalı. Ondan sonra vatandaşa çağrıda bulunmalı.

Bu konuda ben şahsen rahatım, çükü dolarım da yok Türk Liram da. Sadece her çalışan gibi, her emekli gibi geçim zorluğu çeken tayfasındanım.

Felek işte, kimine kürk giydirir kimine yelek. Sonuna yelek giyen de kürk giyen de aynı ölçüde toprağa giriyor. Kimi huzur içinde, arkasından üzülenler çoğunluktadır genelde. Yelek giyenler ise arkasından “oh oldu” denilenlerdir.

Mevla arkasından üzülenlerden eylesin.

Hadi bulabilirseniz paranızı TL’ye yatırın…

 

AKŞENER MİTİNGİ

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener Cumartesi günü Samsun’daydı. Cumhuriyet Meydanı’nda hakla buluştu. Konuşmasında neler dediği değil de meydanı doldurup doldurmadığı tartışılıyor ve “olumsuzluk” seçmenin kulağına sufle edilmek isteniyor.

Ve bunu da ittifakım büyük ortağı CHP’lilerim bir bölümünün yaptığı dikkat çekiyor.

Akşener’im meydanı dolduramadığı, İnce’nin doldurduğu anlatılıyor. Yani kısaca bu ittifakın dibine farkında olunmadan dinamit konuluyor. AK Parti ve MHP birlikteliğinin ekmeğine yağ sürülüyor.

Yıllardır CHP’nin başına ne geldiyse politikadan anlayıp görünüp de anlamayanlar sadece “benim olsun küçük olsun” mantığından geri durmuyor. Akşener’in Samsun mitingini küçük göstermek kimin işine yarıyor? Tabi ki iktidarın işine.

Çünkü seçmen güçlü gördüğü tarafa kayar.

Kendi ittifaklarını zayıf gösteren bazı CHP’liler bu hareketleriyle rakiplerinin ekmeğine yağ sürdüklerini bir an önce hatırlamalıdır.

 

TRT İZLEMİYORUM

TRT’nin artık hiçbir yayınını izlemiyorum e hakkımı, benden alınan vergileri de bu kuruma helal etmiyorum.

Cumhurbaşkanlığı seçimi yarışında sürekli iktidarı tutan ve karşı bloğu görmezden gelen kurum milli olamaz.

Yanlı olur ve yanlı haber yapan bir kurum olarak inandırıcılığını kaybeder. .Benim vergilerimle ayakta duracak sonra da adının önünde Türkiye olacak.

TRT artık Türkiye’nin tümünün değil belirli bir siyasi yapılanmanın kurumudur.

En azından ben öyle sanıyor ve protesto ediyorum.

Benden alınan TRT payını da helal etmiyorum.

Bu konudaki hakkını helal etmeyen kaç kişi var acaba?