bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Paralar Nereye Gitti?
Yazarlar // 1 Mart 2018 Perşembe 22:29

İsmail BAŞARAN

Türkiye’nin en borçlu belediyeleri arasına Samsun Büyükşehir Belediyesi de girdi. Hem CHP ve hem de MHP’den bu konuda “paralar nerede” eleştirisi geldi.
Bu soruya cevabı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz verecektir herhalde. Vermezse de konuşulanların eleştirilerim önüne geçilmeyecektir.
Samsun Büyükşehir Belediyesi paraların nereye harcandığını kalem kalem açıklamadır. Aksi halde herhalde konuşulanların önüne geçilemeyecektir.
Yılmaz’ın önümüzdeki seçimlerde aday gösterilmemesi durumunda hakkında çeşitli suçlamaların olacağını ve yargıya gidileceğini tahmin etmemek safdilliktir. 
Samsun’da ne tür yatırımlar yapılmıştır? Bu yatırımlara harcanan paralar kredi olarak mı alınmıştır ve Samsunlu ne kadar borç altına sokulmuştur? 
İhaleler kimlere verilmiştir? 
Sahi bu kadar borçlu bir belediye paraları nereye harcamıştır? Var mı bu soruya cevap verebilecek bir yiğit? 
Sadece Büyükşehir Belediyesi mi? 
Samsun’daki diğer belediyelerin harcamaları ile borçları da açıklanmalıdır ve bu açıklamalar seçimler öncesinde yapılmalıdır. 
Seçmen de kime oy vereceğine karar versin değil mi?


NE NOTASI?
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Çekya mahkemesinin PYD'nin eski eş başkanı Salih Müslüm hakkındaki serbest bırakma kararını değerlendirdi ve Cezayir'de gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çavuşoğlu, "Çekya'ya nota verdik, bu işin peşini bırakmayacağız" dedi. 
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Çekya mahkemesinin PYD'nin eski eş başkanı Salih Müslüm hakkındaki serbest bırakma kararını değerlendirdi. Cezayir'de gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çavuşoğlu, "Çekya'ya nota verdik, bu işin peşini bırakmayacağız" dedi. 
Bu adamı Türkiye’de kırmızı halılarla kim ağırladı?
Çekya’ya ne notası verdik, sol fa sol mu? 
Adamı ağırla, sonra nota verdik deyin. Vatandaş nasıl olsa inanıyor, sorgulamıyor değil mi?