bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Papazkaçtı Yeniden Gündemde
Yazarlar // 30 Ocak 2019 Çarşamba 22:28

İsmail BAŞARAN

Türkiye’de gündem çok çabuk değiştiriliyor, bunu da iktidar iyi yapıyor. Vatandaş Papaz ve Gazeteci cinayetleriyle ne kadar da güzel avutuldu. Dövizdeki artış nedeniyle vatandaşın alım günü düşünce, vatandaş enflasyon ve zamların altında ezilirken çıkmıştı bu papaz kaçtı oyunu.

Günlerce papaz kaçtı oynatılmıştı ve vatandaşın gazı alınmış enflasyon unutturulmuştu. Sonra fiyatlar yükselişe geçince bu kez de Kaşıkçı cinayeti gelmişti gündeme. Bir süre de bu cinayet kullanılmıştı vatandaşı uyutmak için.

Bu arada işyerleri de “Batak” durumdaydı, vatandaş papazkaçtıdan sonra batak oyunuyla avutulmaya başlandı. Türkiye’de bir dolu batan işyeri var, işçiler çıkarılıyor ve ekmeksiz bırakılıyor.

Garip bir ülke haline getirildi Türkiye. Bu kez de vatandaşı uyutmak için yine seçimler imdada yetişti. Vatandaş, dana önce seçtiği belediye başkanlarının iktidar tarafından görevden alınması gibi abuk bir durumla karşı karşıya getirildi. Neymiş yorgunluk varmış. Futbol maçı mı bu, istediğin futbolcuyu dışarı al istediğini sahaya sür, seçmenin iradesini ayaklar altına al kayyum ata, kulübede oturan yardımcın da yanlış yapıyorsun diye buna sesini çıkarmasın.

Aslında Birleşmiş Milletler özel röportörü Agnes Callamard’ın Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayeti soruşturması kapsamında Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu'na geldiğini ancak içeri alınmadığını, konsolosluk önünde dolaştırıldığını duydunuz umarım. Yine gündem değişiyor, herhalde yapılan anketlerde AK Parti’nin oylarının düşmekte olduğu yansıyor.

Türkiye dünya devleti ve her dediğini yaptırıyor ifadeleri yandaş medya organlarında anlatılıp duruyor, maalesef eleştirenlere de Türkiye’nin Bekasına dil uzatıyor diye tü deniliyor, aşağılanıyor.

Nedir bu beka?

Beka “kalıcılık, sonsuzluk” anlamı taşıyan bir kelimedir. Türkiye Cumhuriyeti devletinin beka sorunu olduğuna işaret edilmesi, önemli bir ikazdır ve dikkate değerdir. Devleti bütün kurumları ile ele aldığımızda; Dış politika, Milli eğitim, Hukuk, Milli güvenlik, Toplumsal huzur, Ahlak bu kelime ile gündeme getirilmiştir. Bu konularda sorun var mıdır, vardır.

Dış politikamız iyi mi?

Milli Eğitim iyi mi?

Hukuk iyi mi?

Milli Güvenlik iyi mi?

Toplumsal huzur iyi mi?

Ahlak iyi mi?

Eğer bu sorulara “evet” diyorsanız sorun yok, ever “hayır” diyorsanız Türkiye 16 yoldan beri iyi yönetilmiyor demektir.

Bunun başka da izahı yoktur, tabi aklını çalıştırıp da anlayana…

 

GÜNÜN SÖZÜ

Suçsuz insanların çoğunu, kendi suçlarından haberi olmayanlar cezalandırır. Cemil Sena