bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Özel Güvenliğe Gerek Yok
Yazarlar // 17 Mart 2018 Cumartesi 22:30

İsmail BAŞARAN

Çiftlik Caddesini Koruma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Cihat Karahan ve dernek üyeleri ile birlikte bir araya gelen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, esnafın tek tek sorunlarını dinledi. 
Yani yapması gerekeni yaptı
Konuştu, dert dinledi. Sorunları öğrendi sonra da çözüm için özel güvenlik konulacağını dile getirdi.
Özel güvenlik ne yapacak, polisin görevini mi üstlenecek?
Bırakın artık bu safsataları da işinize bakın. Belediye, kendi işini, polis de kendi işini yapsın. Esnafı özel güvenlik koruyacakmış. Kimden, Suriyelilerden mi yoksa uzun zamandır çalışmasını sürdüren ve bir türkü tamamlanamayan iş için çalışan işçilerden ve insanların kafalarına düşen inşaat artıklarından mı?
Belediye önce işi tamamlasın, Suriyelilere Çiftlik Caddesini yasaklasın, caddenin güvenliği kendiliğinden sağlanır.


DOĞRUYU SOKAKLAR SÖYLER
CHP Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, resmi işsizlik rakamının yüzde 10,4 olarak açıklandığını belirterek, “İşsizliği düşük göstermek için yaptıkları makyaj artık tutmuyor. Gerçek işsizlik rakamları yüzde 17’ye dayandı” iddiasında bulundu.
Erdoğdu, işsiz sayısının TÜİK verilerine göre 5 milyon 756 bin kişi olduğu görüldüğünü, Türkiye’de gerçek işsizlik oranının bir önceki aya göre 0,5 puandan fazla artarak yüzde 16,9 olduğunu, bir ay içinde gerçek işsiz kişi sayısının 171 bin arttığını belirtti.
İktidar mı doğruyu söylüyor yoksa muhalefet mi, vatandaşı hangi taraf kandırıyor veya kandırmaya çalışıyor? Bu sorunun cevabını bulmak için alim olmaya gerek yok. Şöyle çıkın bakın çay ocaklarına ve kahvelere. Görürsünüz Türkiye’nin  işsizlik gerçeğini. O gençlerle zaman zaman konuşuyorum.
İş var da biz mi çalışmıyoruz diye serzenişte bulunuyorlar.
Haksız da değiller. İneğin bile ithal edildiği, sanayide bırakın ustaları çırakların bile çalışmadığı Türkiye’de, nohudun, pirincin üretilemediği, zeytinliklerin peşkeş çekildiği bu nedenle zeytin yağı bile üretilemez hale getirildiği Türkiye’de işsizlik azalmış ha.
Güldürmeyin insanı, bırakın bizi kendimize hiç olmazsa aklımızla alay etmeyin…