bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Oy Almak İçin Mi?
Yazarlar // 5 Haziran 2018 Salı 10:53

İsmail BAŞARAN

MHP Grup Başkanvekili Samsun milletvekili adayı Erhan Usta, FETÖ'den açığa alınan polislerle ilgili bir açıklama yaptı. Usta açıklamada, "FETÖ konusunda mahkemece takipsizlik, beraat kararı verilen polislerin işlerinin başına dönmesi beklenen bir durumdur" dedi.

Bu MHP ile AK Parti aylardır ortak değiller miydi, o dönemde bu polisler neden görevlerine döndürülmediler? Madem suçlu değillerdi neden mağdur edildiler?

Erhan Usta’nın aklı başına yeni mi deldi, polislerin görevlerine dönmediklerinden haberi yok muydu?

Mutlaka vardı. Ancak şimdiki çıkış seçime giderken mağdur dediği insanların ağzına bir parmak bal sürmek gibi geliyor bana. Siyasiler mağduriyeti seçim malzemesi olarak kullanmamalı, kendi basiretsizliklerinde aramalı kusuru.

Şimdi işlerinin başına dönsünler öyle mi?

Bu kadar düşünüyordunuz bu konuyu ortağınıza neden baskı yapmadınız daha önce geri döndürülmeleri için?

Vatandaş artık yemiyor. Cumartesi günü Samsun’da MHP küçük bir miting yapmak istedi ancak miting olmaktan çıktı dediğim. Cumhuriyet Meydanı değildi, çünkü toplasanız ikiyüz kişi dolayında insan vardı orada.
Ziraat Bankası önündeki yol kapatılmıştı konuşmalar küçük bir platformda yapılıyordu yazık, koca MHP ne durumlara düşürülmüş. Bu köklü ağacı bu duruma getirenler utanır mı dersiniz?

 

TRANVAY HATTI

Yolda karşıdan karşıya geçerken kaza sonucu can veren Azra kızımızın hesabı kimden sorulacak ve hesabı kim verecek?

Azra’nın canına mal olan kaza ile ilgili kadınlar bir eylem yaptı, bu eylem bana hafif raylı sistemin yolunun yapılışını hatırlattı bana. Hatırımda kaldığına göre önce sahilden geçecekti ancak ne hikmetse otel yapılacak diye hattın değiştirildiği söylenmiş, Atakum’da şehrin ikiye bölünmesi eleştirilmişti.

Bu sütunlarda defalarca dile getirdim, Cumhuriyet Meydanı durağında da böyle bir kaza yaşanması mı bekleniyor, ille can kaybı mı olmalı?

Bu canların hesabı bir alt veya üst geçit yapamayanlardan sorulmamalı mı?

 

SEHRİN PARASI VE KULLANIMI

Samsun’da bir olimpiyat yapıldı, bunun için de yatırımlar gerçekleştirildi. Bu yatırımlardan birisi de ısınma pistiydi. Ne oldu bu pist?

İşitme Engelli Olimpiyatları için geçici olarak yapılmıştı ve 1.1 milyon lira harcanmıştı yapımı için. Ancak ömrü uzun olmadı ve yıkıldı.

Bu kadar para da havaya uçtu.

Bu pist müze yapılacak. Müzeler iyidir hoştur izleyenlere tarihi yolculuk yaptırır.

Ancak neden bu pist yıkıldı müze için başka yer mi bulunamadı?

Bir otelimiz vardı, yıktırıldı. Neden yıktırıldı?

Yerine yapılan yenisine müşteri temin edebilmek için elbette.

Peki, müze bu otelin yanına neden taşınacak? Müzeyi gezmeye gelenler de müşteri mi olacak o malum otele?

Bu devlerin ve bu şehrin paraları neden har vurup harman savruluyor, bu inşaatlar kimlere yaptırılıyor?