bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Okuyucumu yanıltmışım, özür dilerim.
Yazarlar // 2 Nisan 2013 Salı 08:14

Ragıp GÖKER

Bir nevi Yaklaşık bir yıl oldu ekonomi ve siyaset konularında yazıyorum.

Samsun siyaseti ve ekonomisi konusunda size bilgiler veriyorum yani.

Ama fena halde yanılmışım.

Daha kötüsü yanlış bilgiler verip sizi de yanıltmışım.

Meğer Samsun’un ihracat rakamları 400 bin Dolar değil de, 3 Milyon doları geçmiş. Daha henüz Gaziantep’in yarısı kadar ama olsun. Kayseri’yi ikiye katlamışız.

Samsun – Krasnodar uçak seferleri durmamış devam ediyormuş. Biz durdurduğunu Ticaret ve Sanayi Odamızın bu girişimi yüzlerine gözlerine bulaştırdığını yazıp çizdik ya.

İtirafımdır!

Hepsi yalandı.

Sizden saklıyoruz bu durumu.

Oysa haftanın her günü karşılıklı seferler yapılıyordu. Biz bu durumu sizden gizlediğimiz için uçaklar boş gidip geliyor ama doğrusunu öğrendiniz nasıl olsa, yarından itibaren dolu gidip gelirler artık.

‘Samsun’da var Samsun’dan al kampanyası’ var ya tam anlamıyla tuttu.

Kampanyanın sahibi Ticaret ve Sanayi Odasının Muhterem Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, ‘’Kampanyayı açarken bir dizi yanlış yaptık, ama hatamı anladım artık ben de Samsun markalı su içiyorum’’ diyerek itirafta bulundu ve elinde bizim olan su şişeleriyle fotoğraf çektirip afiş yaptırdı.

Biz her ne kadar bu durumu sizden gizlemeye çalışsak da bazıları bunun farkına vardı. Herkes kampanyanın başarılı olacağına inandı.

Şimdi, sadece Samsun’da değil, Ulusal market zincirlerinin ülke genelindeki tüm mağazalarının vitrinlerinde Samsun markaları kondu. Firmalarımız cirolarını bu vesileyle en az beşe katladı.

Çok değil bir dönem önceki seçimlerde kendilerine rakip olarak Meclis Başkanlığına aday olan Fahrettin Abi, Salih Zeki Murzioğlu’ nu Samsun tarihinin bu güne kadar gördüğü en başarılı Başkan ve Yönetimini de en başarılı yönetim göstermekte ne kadar haklı olduğunu geç de olsa  öğrendik.

Zira, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, ‘’ Buna hiç gerek yok Başkanım’’ demesine rağmen, ‘’Seni yönetimimde görmek istiyorum  mutlaka’’ diyerek,  Murzioğlu’ nu TOBB Yönetimine  alacağını duyurdu. Bununla da yetinilmedi Yönetim Kurulundan en az üç kişinin de TOBB’ un Konseyinde yer alacağını biliyorduk ama bütün bunları biz sizden saklamış olduk.

Yetmedi.

Oda yönetiminin gizliden gizliye Samsunspor’a bile yardım ettiğini biliyorduk ama bunu sizlerden gizledik.

Biz, Salih Zeki Murzioğlu’ nu başarısız gösteriyoruz ya, hepsi sizi yanıltmaya yönelik çabalarımızdan kaynaklanıyor. Salih Zeki Murzioğlu ve Yönetimi 4 yıl önce seçime girerken öne sürdüğü 16 maddelik seçim bildirgesinin tamamını yerine getirdi aslında.

Başta ben olmak üzere Samsun Basının büyük bir bölümü bunları sizden gizledi.

Bütün bunları ben niye şimdi durup dururken itiraf ediyorum dersiniz.

İyi de bugün günlerden N İ S A N   B İ İ İ R.