bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Ne Mikropmuş Be!
Yazarlar // 3 Aralık 2020 Perşembe 18:11

İsmail BAŞARAN

Covit-19 Salgını nedeniyle her geçen gün yeni kararlar alan ve uygulayan İktidar at gözlüğünü takmış yandaşlarının ve belediyelerinin yaptıklarını görmüyor. Vatandaşa sokağa çıkma diyeceksiniz de AK Parti’li belediyeler neden sokağa çıkma yasağı olduğu saatlerde sokaklarda ve kalabalık mekânlarda açılışlar ya da programlar gerçekleştiriyor. Vatandaşa yasak olanlar işin içine AK Parti girince yasak olmaktan çıkıveriyor.

Artık bu virüsün de parti ayrımı yapmaya başladığına inanacağım. Türkiye’de günlük korona virüs vaka sayısı 30 bini geçerken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, artan vakaların kontrol altına alınabilmesi için alınan kısıtlama kararlarını kamuoyuna duyurmuştu hatırladınız değil mi?

Ancak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın vatandaşlara 'evde kalın' çağrılarının yapıldığı bir dönemde Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in onlarca kişinin katıldığı programlar düzenlemesi ve programlara iştirak etmesi sizce doğru mu? Yoksa artık Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı İktidarın yasaklarına uymama kararı mı aldı? Mikrop bile parti gözetiyor, yönetenlere bulaşmıyor ve yönetilenlerin başına musallat oluyorsa işimiz zor herhalde.

 

BELEDİYELERDEN MESAJLAR

Belediyelerden gelen mesajların içerikleri değişik olmalı. Son günlerde gelen mesajlar vatandaşın vergilerini ödemelerini içeriyor. Emlak vergilerinin ödemeleri gelmiş bu nedenle de Belediyeler vergilerin zamanında ödenmesini ve cezaya düşmemelerini istiyor.

Uyarı bu şekilde, cezaya düşmeyelim de vatandaşa sokağa çıkma, iş yerini kapa diyorsunuz. Çalışamayan üretemeyen insanlar vergilerini nasıl ödeyecekler bilinmiyor, hatta birçoğu ödeyemeyip cezaya girecekler.

İşte içinde bulunduğumuz bu günlerde Belediyelerin “vergi ödemeleri en az üç ay ötelenmiştir” yazılı mesajlar atmalarıdır. Bu üç ay bile vatandaşa yetmez ancak cansuyu olur. Vatandaşı evine kapatanlar herhalde bunu düşünüyordur.

 

GÜNÜN SÖZÜ

Düşen bir çığda hiç bir kar tanesi kendisini olup bitenden sorumlu tutmaz…