bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Nasıl Milliyetçisiniz?
Yazarlar // 15 Aralık 2020 Salı 14:35

İsmail BAŞARAN

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi’nde AK Parti ve MHP’li üyeler mezar yerinin şehidin birinci derece yakınlarına ücretsiz diyemediler ve gelen önergeyi reddettiler. Atınca mangalda kül bırakmayan MHP’li üyeler kimin milliyetçisiniz siz?

Vatan savunması için çocuklarını büyütüp askere gönderenlerin yanında olacağınıza şehitlere    kelle” diyenlerin yanında oluyorsunuz böylece siz de şehitlere dolaylı olarak “kelle” demiş durumuna düşüyorsunuz. Allah aşkına biraz da kendiniz olun, dümen suyuna girdiğiniz AK Parti’den iktidarda kalabilmek adına, şahsiyetinizden ödün vermeyin.

Eğer Samsun Büyükşehir Belediyesi MİLLET İttifakının olsaydı ve şehitlerin, evlatlarının yanında yatmak için mezar yeri isteseydi de yer verilmeseydi yine böyle sessiz kalabilecek miydiniz, yine sesinizi çıkarmayacak mıydınız, o zaman ideallerinizden ödün vermiş olmayacak mıydınız? Şimdi ne oldu siz milliyetçi geçinenler şehit yakınlarını ezip geçtiniz. Peki, ne uğruna yaptınız bu işi?

İktidarda kalabilmek için mi? Eğer Samsun’da şehit yakınlarına yer vermeyenler, sizler bugün şehit yakınlarına çocuklarının yanında yer vermiyorsanız o şehitliğe gitme hakkınız da yoktur. Çünkü o şehidi doğuran anaya, büyütüp vatan savunmasına gönderen babaya saygınız yoksa iktidara payanda olmayı da bırakın ve özünüze dönün.

Türkçülük Milliyetçilik diye bağırmakla kalmayın ve gerçekten Türk ve Türk Milliyetçisi olun. CUMHUR İttifakını oluşturan siyasi parti yöneticileri, üzmeyin bu milleti, sonra kendiniz de üzülürsünüz.

Vatandaşın yüzüne bakacak haliniz ve yüzünüz kalma. Samsun’daki gerçek milliyetçiler çoğu gitti, azı kaldı yarın sandık geldiğinde halkın karşısına nasıl çıkıp oy isteyeceksiniz? Dün karşısında olduklarınızla yine yan yana yürüyebilecek misiniz? Söyleyin, vatandaştan oy isterken, “şehir ailesinin yanında olmayanlara oy yok” derse size halk “biz milliyetçi ve halkın yanındayız” nasıl diyebileceksiniz? Samsun’da bu olaydan sonra size gerçekten inanan olacak mı bilmiyorum. Bu olaya kızıp da tavır koymak için bir tek yiğit MHP yöneticisi ve MHP Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi neden çıkamadı?

 

GÜNÜN SÖZÜ

Eşeklerin önüne orkide dökülmez eşek saman yer.  Cemil Meriç