bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
MİLLET VE VEKİLLERİ
Yazarlar // 28 Aralık 2019 Cumartesi 13:43

İsmail BAŞARAN

Samsun’un kaç milletvekili var, kaçının adını vatandaş biliyor veya vatandaş kaçıyla karşılaşıp sokaklarda dertlerini anlatabiliyor, önce milletvekillerin isimlerini yazalım:

Ahmet Demircan, Yusuf Ziya Yılmaz, Çiğdem Karaaslan, Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı AK Parti’den, Kemal Zeybek ve Neslihan Hancıoğlu CHP’den, Erhan Usta MHP’den ve Bedri Yaşar ise İYİ Parti’den seçildi.

AK Parti Milletvekillerini Samsun’da halkın içinde görüyormusunuz? CHP’nin milletvekillerinden Neslihan Hancıoğlu’ndan başka halkın içinde ve halk için sesini yükselten var mı?

Erhan Usta MHP’den ihraç edildikten sonra arayış içinde olabilir o nedenle sesi de çıkmıyordur. İYİ Parti Milletvekili Bedri Yaşar zaman zaman sesini çıkarıyor ancak yapabileceği bir şey yok gibi.

Şimdi gelelim soruya: Samsunlular olarak Samsun için çalışan ve konuşan kaç milletvekili seçmişiz? Soruyu şöyle de sorabiliriz:

Samsun için Samsunlular için çalışan milletvekili seçebilmiş miyiz?

Hayat bu, günler çok çabuk geçiyor, dün seçilenler yeniden seçilebilmek için nasıl vatandaşın karşısına gelmiş ve birçoğu seçilmeden gitmişse, bugün seçilenler de yarın halkın karşısına geldiklerinde kendilerinin de gidebileceklerini düşünmeliler. Kısacası “eski” olabilirler veya “eskiyebilirler” unutulmasın.

Partiye değil de millete hizmet edenler hatırlanıyor bu dünyada. Halk için değil de getirim için çalışanlar ise hiç unutulmuyorlar…

Peki, bizim vatandaş olarak suçumuz yok mu hiç, elbette var. Çünkü hizmet edecek olanları seçemiyoruz sanırım.

GÜNÜN SÖZÜ

Mey biter saki kalır, her renk solar haki kalır, diploma insanın cehlini alsa da; Hamurunda varsa eşeklik, baki kalır…(Fuzuli.)