bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
MHP'nin Suçu Yok Mu?
Yazarlar // 16 Nisan 2021 Cuma 09:55

İsmail BAŞARAN

MHP Samsun İl Başkanlığı, Abdullah Karapıçak ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Ramazan kolisi kampanyası başlattı. Bu çağrıya karşılıksız kalmayan partililer yüzlerce gıda kolisi hazırladı. Ve koliler ihtiyaç sahiplerine dağıtılmaya devam ediliyor.

Karapıçak’ın bu girişimi Ramazan ayında alkışlanacak bir tutumdur ve de yapılmalıdır. Ancak ihtiyaç sahiplerinin çokluğu ise özellikle de MHP’li yöneticileri düşündürmelidir. Başta Sayın Karapıçak olmak üzere diğer yöneticiler, içinde yer aldıkları CUMHUR İTTİFAKA’nın yönetiminin Türkiye’yi ve de insanımızı neden böyle gıdaya ihtiyaç duyma duruma getirdiklerini sorgulamaktır. Bnu yapabiliyorlarsa ne ala yok böyle bir düşüncleri bile yoksa Türkiye’nin içinde bulunduğu  bu durumdan kendilerini suçlu görmüyorlarsa vah hallerine.

Çünkü Vatandaşı bu yardımlara muhtaç edenlerden vatandaş sandıkta hesabı kesin soracaktır. Bu hesabı MHP vereilecek midir bilinmez. MHP Samsun İl yöneticileri bugünden yarını düşünmek zorundadırlar. Çünkü Türkiye’de ekonominin bu kadar açmaza düşmesinin tek sorumlusu içinde yer aldıkları ittifaktır ve kendileri de bunun sorumlularındandır.

Neymiş MHP Ramazan ayına girmeden komisyonlar oluşturmuş bu komisyorlarlarla yardıma muhtaç insanları belirliyorlarmış.

Sayın kocapıçak İktidardaki ortaklardan biri olarak övünmeniz gereken yardıma muhtaç insanları belirlemek değildir. Asıl düşünmeniz gereken Türkiye’yi bu kadar yardıma muhtaç insanlar topluluğu haline nasıl getirdiğinizdir. Kısacası yardım yapmakla övünme yerine yardıma muhtaç insanlar topluluğu yarattığınız için üzülmeniz gerekir. Türkiye’ye bir de bu açıdan bakmanız gerekmektedir. Gerçekleri görmeden değiştiremezsiniz, sadece yardım edersiniz. Ancak bu da haliyle siyaseten işinize gelmektedir. Çünkü sizis beslendiğiniz durum budur. Vatandaşı açlığa mahkum edeceksiniz, sonra yardımda bulunacaksınız ardından da oylarına talip olacaksınız, seçim zamanı gelince size yardım etmiştik diye de yüzlerine vuracaksınız.

Oysa içinde bulunduğunuz ortaklıkta yapmanız gerekenlerin başında Türkiye’de alım gücü dip yapmış insanlara yardım etmek değil, yardıma muhtaç insanlar bırakmamak olmalıdır. Türkiye’nin bu hale gelmesinin yani insanların  dağıtılan soğana, patatese ve birkaç kilo prince ve bulgura muhtaç olmasının suçlulurından birisi de MHP’dir.

 

SAĞLAM BAHANE ARAMA

Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam dış sahada Menemenspor’a puan vermesiyle Şampiyonluk geleceğini büyük ölçüde zora boktu. Zamanında yapılamayan değişiklikler, yandan oyuna müdehale edememek sonucun doğmasına yol açtı.

Takımın kondisyonunun yeterince olmadığı, rakip futbolcuların sahada sadece kovalandığını görmek üzücü oldu. Mücadele yoktu, oyuna müdehale de yoktu. Sağlam bundan önceki müsabakalarda olduğu gibi oyunu sadece yandan seyretmekle yetindi. Yönetimden birisinin artık Ertuğrul Sağlam’a kenarda iyi görüntü vermediğini, futbolcularla iletişim halinde olmadığını hatırlatmasının zamanı geldi de geçiyor. Çünkü bundan sonra kaybedilecek her puan Samsunspor’u hedeflerinden uzaklaştıracaktır.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’ın karşılaşma sonunda "Sözün bittiği yerdeyim. Söyleyecek çok şeyler var ama çok üzüntülüyüm, konuşamıyorum. Verdiğim sözü sizlere karşı tutamadığım için sizlerden özür diliyorum. Başkan olarak benim şu anda yapabileceğim çok şey var gibi gözükse de daima söz sadece sahadaki futbolcular ve teknik ekipte" demesi düşündürücüdür.

 

GÜNÜN SÖZÜ

Nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilmeyin…