bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
  MHP’LİLER MÜSLÜMAN DEĞİL Mİ?
Yazarlar // 24 Aralık 2019 Salı 12:09

İsmail BAŞARAN

Bu ülkede Türk olmak zor, Türk ve Müslüman olmak daha da zor!

“Türküm” dediğinde faşist yaftası yapıştıran bir sol zihniyet olduğu gibi “Türküm” dediğinde “kafatası milliyetçisi” yaftası yapıştıran, milliyetçiliği “ırkçılık” olarak gören ümmetçi zihniyette halen daha mevcut.

Türk Milliyetçiliği fikriyatını siyasi olarak savunduğunda “Ağzından salyalar akıyor” diyen zihniyet, 15 Temmuz gibi bir ihanet gecesinden sonra ayakların altına alınan Milliyetçiliğe sığınmadılar mı?

Türk Milletine ve Türkiye Cumhuriyetine her türlü tehdidi yüksek bir sesle dile getiren Ülkücü Milliyetçi kesim bu ikazların siyasal sonucunu asla düşünmeden millet menfaatine ikazlarda bulunmadı mı?

O dönem MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli ihanet çetelerini deşifre ettiğinde; “MHP’nin oyları eriyor” diyenler, “Baraj altında kalır” diyenler, İhanet çetelerinin faaliyetlerini “Vatanperverlik” olarak gösterenler, İleri görüşlülüğü “Ferasetsizlik” olarak addedenler, “Gönül gözü açık” denilen hainleri övenler 15 Temmuz’da Ülkücü Milliyetçi Hareketin haklılığını, bir kez daha görmedi mi?

Tüm bunlar yaşanmışken ülkenin uçurumun eşiğinden döndüğü 15 Temmuz sürecinden sonra “ittifaka olan inancımız her türlü siyasi hırsın, kısır çekişmenin, sonuç alınamayacak dipsiz polemiklerin üzerindedir” diyen Türk Milliyetçilerine, Ülkücülere, MHP’ye oy vermiş, gönül vermiş bu aziz Millete “Bunlar Fatiha bile bilmezler” gibi camiada infial ve travma yaratan MHP’lilere “Müslüman değiller” anlamına gelen ve bir paylaşımda bulunmak tek kelime ile bu ülkeye ve Cumhur İttifakına ihanettir.

Bir süredir basına yansıyan ve sosyal medyadan birçok yoruma neden olan AK Parti İlkadım Belediye Meclis Üyesi ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği ve Encümen Üyeliği görevleri ile Samsun Büyükşehir Belediyesindeki birçok iştiraklerde yönetim kurulu üyesi olan Hasan Uzunlar’ın şahsi sosyal medya hesabında paylaşmış olduğu “Her zaman söylerim…” diyerek başlayan iletideki “MHP’den ayrılan Müslüman kesim…” ile devam eden ve MHP içerisindeki Müslümanların ayrılarak başka bir yere sistematik olarak gitmiş gibi net bir ifadede bulunarak “Müslüman olanlar gitti…” sadece “Milliyetçi kesim MHP’de kaldı..” anlamı çıkan bir açıklama Samsun’da Cumhur İttifakının temellerine bomba atmaktan başka bir şey değildir.

Hasan Uzunlar denilen kendini bilmez, bu zat geçtiğimiz günlerde bu ülkenin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ağıza alınmayacak hakaret içeren paylaşımlarda bulunmuş. Bugün ise MHP’lilere, Ülkücülere, Türk Milliyetçilerine açıkça “Müslüman değilsiniz” imasında bulunabilmektedir. Bu nasıl bir cesarettir? Bu nasıl bir üsluptur?

Türk Milliyetçilerinin, Ülkücülerin inancını sorgulamak kimin haddinedir. Had aşılmıştır, gereken yapılmalıdır!

Gereken ise Atatürk’ün şehri Samsun’un en önemli meclisi çatısı altındaki görevlerinden istifa etmesi, eğer samimi iseler AK Parti’nin bu zatı ihraç etmesi ve Büyükşehirden kesin ve net olarak uzaklaştırılması gerekmektedir.

Gerekeni yapmayanların ise “Sükût ikrardan gelir” durumunu doğurur ki bu da hem AK Parti’nin hem de Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in Hasan Uzunlar denilen zatın hem Atatürk’e hem de Ülkücü Milliyetçi insanlara “Müslüman değiller” manasına gelen açıklamalarına ortak olduğunu, onayladığını ve bilerek maksatlı açıklamalar yaptırıldığını gösterir.

Gösterir ki bu lafların muhatabının Başbuğ Alparslan Türkeş ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dahil milyonlarca Türk Milliyetçisi, Ülkücüyü ve MHP’ye oy ve gönül vermiş bu milleti olduğunu herkes bilsin. Umarız AK Parti ve Mustafa Demir bu hatayı yapmaz ve gereken ivedilikle yapılır.

 

GÜNÜN SÖZÜ

İnsan yaratılıştan iyidir. Kötülüğe yönelişi, dış etkilerdendir. (Lu Wang)