bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
MHP'den Suçlama mı?
Yazarlar // 23 Ekim 2018 Salı 10:11

İsmail BAŞARAN

Yerel yönetim seçimleri geliyor, bu nedenle de siyasetin er meydan denilen saha hareketlenmeye başladı.

İlk hareket MHP’den geldi. AK Parti’nin siyaset ortağı MHP aday adaylarından iktisatçı ekonomist Atıf Yiğit, Mart-2019'da yapılacak olan yerel seçimler için sahaya indi.

Öyle bir iniş yaptı ki, ilk önce haliyle iktidardan başladı eleştirmeye. Yiğit her gün yüzlerce insanla görüşüp projelerini anlatıyor.

Yiğit, ilk iş olarak İlkadım’ı  'yaşanabilir, sorunları çözülmüş, refah düzeyi yükselmiş' bir ilçe yapacaklarını söylüyor. Bu hedeflerinden birisiymiş.

Bu ne demek şimdi?

Erdoğan Tok belediye başkanlığı yaptığı dönemlerde iktidarın tüm nimetlerinden faydalanarak ilçeyi bu düzeye çıkaramamış birisi mi?

Eğer bu bir suçlamaysa Erdoğan Tok’un da bu konuda savunma hakkı vardır.

Madalyonun bir başka yüzü de Erdoğan Tok’un görevde bulunduğu süre içinde yaptığı hizmetleri anlatamamış olmasıdır. Demek ki tanıtım konusunda bir eksiklik ortadadır, sadece afiş asmakla olmuyor herhalde.

Sahaya diğer adayların da çıkmasıyla iktidarın daha çok eleştirilmesi de kaçınılmazdır. Merak konusu meyve veren ağacık taşlanması mı yoksa ağacın meyve vermemesi mi?

 


GÜNÜN SÖZÜ

Esaslı konular karşısında canının sıkılması, küçük kafaların özelliğidir. (R.K. Johnson)

ALTIDA ALTI!
ALTIDA ALTI!
Samsunspor yoluna devam ediyor. Altı karşılaşmanın altısını da üst üste alarak “Ben bu yarışın içinde hatta başındayım” dedi. Pazar günü oynanan karşılaşmada Samsunspor’u da Kastamonu’yu da yürekten kutlamak gerekiyor. Ortaya koydukları oyun ve mücadeleden daha çok hava şartlarıyla mücadele ettikleri için. Pazar günkü karşılaşmada ilk olarak eleştirilecek olan Sahanın kötülüğüydü. Samsun’un yeni stadı oldu, işler iyiydi, ancak yağmur yağınca fes düştü kel göründü. Milyonlarla adlandırılacak parayla stat yapacaksın, bu stat yağmurda futbolcunun yürümesini ve top kullanmasını engelleyecek. Futbolcular çimde değil de suda oynayacaklar. Sormak gerekir, bu kadar parayla yapılan stadın çim zemini yağmurda su tutar mı? Elbette tutmaması gerekir. Futbolcuların eşit şartlarda mücadele ettikleri düşünülebilir. Peki, ekmek paraları peşinde mücadele eden bu insanları su tutan zeminde futbol oynatmak normal mi? Sonuç olarak Samsunspor altıda altı yaptı. Samsunspor’un karşılaşmada oyunu iyi oynayıp oynayamadığının hiç önemi yok. Önemli olan mücadeleydi. Bunu da Samsunspor başından sonuna kadar mücadele etti. Samsunspor şimdi önündeki karşılaşmaya bakmalı.