bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Mevla Neylerse Güzel Eyler
Yazarlar // 5 Şubat 2019 Salı 00:07

İsmail BAŞARAN

31 Mart yerel seçimlerinde Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in Büyükşehir’e partisi tarafından aday gösterilmemesi küskünlük yaratacak mı, gösterilen adayın tabanda karşılığı ne olacak soruları daha yanıt bulamamışken dengeleri değiştirecek bir olay yaşandı.

İYİ Parti'nin Canik Belediye Başkan Adayı kim olacak sorusu cevabını buldu.

Günlerdir sahada nabız yoklayan ekonomist-iş adamı Atıf Yiğit de karar kılındı. Ne olacak şimdi?

Herkes bir fikir yürütüyor da saha yoklamaları ibrenin Atıf Yiğit’e doğru döndüğünü hissettiriyor.

Mevla neylerse İYİ eğler diyelim

 

KİM NASIL KAZANACAK?

MHP eski İl Başkanı Şaban Kılıç, "Bu Samsun'u biliyorsam, tanıyorsam, ülkücü hareket adına dünden bugüne gelen hukukumla konuşma hakkına sahipsem, bu camianın yüzde 99'u Cumhur İttifakı'nın AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir'e oy vermeyecek. Samsun'un 15 yıldır gördüğü bütün olumsuzlar, huzursuzluklar son bulacak. Samsun'da AK Partili büyükşehir dönemi 31 Mart'ta son bulacak" demiş.

Şaban Kılıç bu öngörüsünü de siyasi tecrübesine dayandırmış.

Gerçekten böyle mi olacak?

Bu sorunun cevabını verebilmek, iddiaların doğru olup olmadığını anlamak için Türkiye’de 31 Mart Vakası yaşanması gerekiyor, ancak o akşam öğrenilebilir sonuçlar. Eğer sonuçların açıklanması gecikiyorsa bir su kaçağı olduğunu kimse unutmasın. Başkanlık seçimleri sonuçlarının nasıl açıklandığını hatırlayalım.

Recep Tayyip Erdoğan sandıklar kapanmadan yani sonuçlar alınmadan seçimi kendisinin kazandığını söylemişti, hem de yüzdesini vererek. Ve seçim, Erdoğan’ın verdiği yüzde Yüksek Seçim Kurulu tarafından açıklanmıştı.

31 Mart günü yapılacak seçimlerin sonuçlarına nasıl inanacağım bu günden merak ediyorum doğrusu.

İttifaklar arasındaki adaylar hangi ölçüde değer bulacak, hangi partinin tabanı ne tarafa kayacak, seçmen kararını hangi adaya yöneltecek? Hele bir bakalım seçim günü yaklaştıkça seçmene ne sözler verilecek ve ne gibi yardımlar yapılacak? En öneklisi de seçmen bu sözlere kanacak mı?

GÜNÜN SÖZÜ

Bencillik, insanın istediği gibi yaşaması değil, başkalarını kendi istediği şekilde yaşamaya zorlamasıdır. (Oscar Wilde)