bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Manisa'yı da Sahayı da Yendi
Yazarlar // 16 Şubat 2020 Pazar 09:33

İsmail BAŞARAN

Samsunspor 4 – 4 – 2 gibi hem orta alanı hem de savunmayı kontrol edip gol aramak amacıyla kontrollü başladı oyuna.

Ev sahibi Manisaspor da Samsunspor gibi kontrolü elden bırakmamak için savunmasına ağırlık verdi.

Karşılaşmanın ilk 10 dakikası ev sahibi ekip Samsunspor kalesinde baskı kurdu. Bu dakikadan sonra Samsunspor oyunda dengeyi sağladı ve ardından rakip sahada daha çok görünmeye başladı.

Yağar yağmur nedeniyle çim sahada top kontrolünde her iki takım futbolcularını da zorladı. Zaman zaman topun zıplamadığı sahada top sürmenin zorlukları da yaşandı.

Karadeniz ekibi karşılaşmada 15. dakikada rakip kale önüne gidebildi. Ancak bu ilk atakta golle buluşamadı. Karşılaşmanın ilk çeyreğinde oyuna her iki takım da hâkim olamadı, suyla kaplı ve top sürmeyi bırakın topun zıplamadığı sahanın hâkimi yağmur suyu oldu. Bir dakikada iki kale de zor anlar yaşadı, Manisa direklere Samsunspor ise Manisa kalecisi Ömer’e takıldı. İlk yarı golsüz sonuçlandı. Karadeniz ekibi ikinci yarıya başlar başlamaz oyunu ev sahibi ekibin sahasına yıktı.52. dakikada Nurullah bir savunma hatasını önledi.

57. dakikada Samsunspor atağında Burak’la 1 – 0 öne geçti Burak vurdu Manisa savunmasında Erhan ters bir vuruşla topu kendi kalesine gönderdi. Golden sonra Samsunspor kontrataklarla rakip kalede gol aradı.

64. dakikada yine Burak çıktı sahneye ve takımını 2-0 öne geçirdi. Burak oynadığı üçüncü karılaşmada ilk golünü attı. 74. Dakikada Bahattin durumu 3-0 yaptı.       Dakika 82’de Sinan bir anlık savunma hatasını affetmedi ve takımının golünü attı. Durum da 1-3 oldu.

3-0’dan sonra sahasına kapanan Samsunspor kalesinde gol gördü. Karşılaşmada Samsunspor üç golle üç puanın sahibi oldu.