bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Maaşlarını Açıklasınlar
Yazarlar // 23 Ekim 2020 Cuma 16:35

İsmail BAŞARAN

“Ele verir talkını, kendi yutar salkımı” diye bir söz vardır. Bunu

Vatandaş için “askıda ekmek” projesini öne atanlar ve de bu tavırlarıyla vatandaşı bir dilim ekmeğe muhtaç bıraktıklarını kabul etmiş olanlar iş kendilerine gelince kesenin ağzını açıyorlar da açıyorlar.

2021 Yılı Merkezi Yönetim Bütçesi açıklandı. Bu bütçede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın maaşı, 88 bin TL olarak öngörüldü. Meclise sunulan Bütçe tasarısı kabul edilirse ki kabul edilmesi kesindir,  Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın maaşı 88 bin lira olacak. Bu arada Cumhurbaşkanlığı idaresine ayrılan bütçe de 886 milyon TL arttırılarak, 4 milyar 39 milyon 453 bin TL olarak belirlendi.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı’nın alacağı maaş daha fazla da olabilir, kimsenin alacağı parada gözümüz yak da ekonomik nedenlerle işçiler maaşlarını alamazken, madencilerin hakları verilmezken, haklarını arayanları kolluk kuvvetleri tekme tokat darp ederken böyle bir maaş biraz fazla olmadı mı?

Vatandaşa sabredin diye talkını verenler kendileri de salkımı yutmasalar olmaz mı? Salkım dedim de aman ha üzümü salkım yemeyin, çünkü çok yerseniz ishal olursunuz sonra.

Sadece Sayın Cumhurbaşkanı maaşı değil, bu ekonomik darlıkta, vatandaşın bir bölümü çöp bidonlarından yemek için atıkları toplarken Milletvekillerinin, Bakanların, Belediye Başkanlarının da maaşlarına ne kadar zam yapıldığı açıklansa ne güzel olur. Vatandaş da bu pandemi döneminde kimin yanında olup olmadığını öğrenir.

Samsun’daki Belediye Başkanlarının parti gözetmeksizin maaşlarına ne kadar zam geldiğini açıklayacaklarına inanıyorum, çünkü kendileri her zaman halkın, emekçinin yanında olduklarını söylüyorlar da… Bakalım görelim, gerçekleri…

 

TRANSFER YANLIŞLARI

Samsunspor’un bu sezon başından beri yanlışlarını görüyorsunuz. Geçtiğimiz sezon bu takımı lig atlatan futbolculardan Kubilay kadroda, ancak ne hikmetse takımı sırtlayan da o yine. Kubilay olmasa gol bölgesinde bulunamayacağı gibi takım gol bile atamayacak. İşi çok iyi bilenler, mangalda kül bırakmayanlar yaptığınız takım bu mu?

Kendi evinde üç gol yiyen bir takımı yarattınız,  ancak unuttuğunuz bir durum var.

Siz Samsunspor’un sahibi değilsiniz, paranızla Samsunspor’u almadınız, siz şirketin sahibi olabilirsiniz, istediğinize de satabilirsiniz, ancak Samsunspor’u alamazsınız da satamazsınız da.

O nedenle bir ilin futbol markasıyla top gibi oynamayın, Samsunspor neden gol sıkıntısı çekiyor biliyor musunuz? Sadece sizin egonuz yüzünden, çünkü takımı geçen sezon sırtlayan gol adamları yok şimdi. Neden yoklar, alınanlar gidenlerin yerini dolduramadılar.  Yanlışlıklarınızı sürdürüp  bu şehrin takımını daha da bozmayın.

 

GÜNÜN SÖZÜ

Her zaman doğruyu söyle; ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın. (Mark Twin)