bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
LİDERLİK REHAVET GETİRMESİN
Yazarlar // 15 Ocak 2020 Çarşamba 20:26

İsmail BAŞARAN

Samsunspor Gümüşhane'yi 3 – 0 geçince grubunda liderliğe oturdu. Güzel bir oyun, güzel bir sonuç taraftarları ilerisi için umutlandırdı. Umarım bu sonuç takım üzerinde bir rehavet getirmez.

Karşılaşmaya çıkana kadar Samsunspor önüne bakıyordu. Çünkü lideri takip ediyordu ve önüne bakıyordu.

Şimdi işin zorlu tarafı başladı, çünkü Samsunspor hem önüne hem de arkasına bakacak. Arkasından gelen takımları da takip edecek. Lider olmak ne kadar zor olsa da lider kalabilmek daha zor olacaktır. Çünkü Samsunspor artık karşılaşmalara lider kalabilmek ve aradaki farkı açmak amacıyla daha kontrollü çıkacak ve kontrollü oynayacaktır.

Bu nedenle Samsunspor’un teknik ekibini ve futbolcuları daha zor günler bekleyecektir. O nedenle de yönetim kadrosuna büyük işler düşmektedir.

Yönetimde bulunanların verecekleri demeçlerde, konuşmalarında dikkatli olmaları gerekmektedir. Şirket yönetimi ile futbol takımı yönetimi arasında sürtüşme yaşanmamalıdır. Samsunspor’un iki başlı olması girilen yolda tökezlenmelere yol açabilir.

Bu nedenle şirket yönetimi takım yönetimine katılmamalıdır. Parayı ben verdim her söylediğimi yaptırırım mantığı doğru değildir ve zararı da Samsunspor görür.

Samsunspor’un zarar görmemesi için iki başlılık ortadan kalkmalı ve Samsun şehrinin kaderiyle oynanmamalıdır.

 

VATANDAŞI KANDIRMAYIN

Yine Çiftlik Caddesi ve Mutafa Demir’in hırsı gündemde, ben böyle istedim böyle olacak mantığı ortada. Çiftlik Caddesi’ndeki oylamanın gerçeği yansıtmadığı iddiaları karşısında şimdi bakalım Başkan’ın tavrı ne olacak?

Çiftlik Caddesinin trafiğe açılıp açılmaması sadece Çiftlik caddesindeki işletme sahiplerine sorulmamalı Samsun halkına sorulmalıdır.

Vatandaş, caddenin trafiğe açılması halinde yine eski duruma gelineceğini, trafiğin yoğunlaşacağını trafik kazaları olabileceğini ileri sürüyorlar ve sanrım doğrudur.

Referandum yapılmışmış da vatandaş caddenin açılmasını istiyormuş da, geçin bunları halkı kandırmayın.

Bu yolun açılacak olmasının ardında başka hinlikler olmasın sakın.  Vatandaşın buradaki mağazalardan AVM’lere çekilmesi isteği ve planı mı var referandum saçmalığının altında?

 

GÜNÜN SÖZÜ

Hiçbir zaman çıktığın kapıyı hızla çarpma, geri dönmek isteyebilirsin. Don Herold