bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Kurşun mu döktürsek!
Yazarlar // 8 Kasım 2012 Perşembe 09:01

Ragıp GÖKER

Öne geçiyoruz ama koruyamıyoruz.

İyi başladık maça.

Bütün hatlarımız iyi çalışıyordu. 

Golün sinyalini daha ilk dakikalarda almıştık.

6 Pas üzerinde Musa Aydın’ın pasını Musa Sinan ve Robert peş peşe ıskalamasaydı 5. dakikada öne geçmiş olurduk.

Bu maçta benim en çok sevindiğim olgu şudur: Bu lig’in en çok gol atan takımı olan Kayseri Erciyes’e iki pozisyon dışında pozisyon vermemiş olmamızdır. Gol pozisyonunu soracak olursanız. Öyle organize gelişmiş bir atak değildi. Erciyes takımı golü yoktan var etmiştir.

Hakkını teslim etmek gerekir ki güzel bir vuruştu. Dolayısıyla kalecimizin de yapacağı bişey yoktu bu topa. Güzel bir gol oldu yani.

Lig’de böyle golleri görmek futbolumuz adına ümit verici elbet ama. Keşke o top bizim ağlarımıza gitmeseydi.

Her neyse. Bi çok izleyene göre göze hoş gelen hareketlerin az olduğu bir maç gibi gelebilir. ‘Sıkıcı bir oyun da’ denilebilir. Ama mücadele üst düzeydeydi.

Her iki takımın da gerek savunması gerekse orta saha oyuncularının hatasız oynadığını söyleyebiliriz.

Nasıl denir dün akşamki maç orta sahaların mücadelesine sahne oldu.

Bizim takının dün akşam aksayan tek tarafı sol ucumuzdu. Benim takımımızda beğendiğim ve güvendiğim birkaç oyuncudan biri olan Musa Sinan Yılmazer nedense dün akşam ruhu ile saha da değildi. 

Erhan Altın son beş dakika da Adem Sarı’ yı oyuna alarak sonucu değiştirebileceğini düşünmüş olabilir. Ancak Adem Sarı Hocasına akşam bi kez daha görüntülü mesaj gönderdi. Adem Sarı ’’Hocam kurtarıcı olarak beni düşünmen onur verici ama ben o beklediğin adam değilim henüz. Ben hazır değilim Hocam üzgünüm’’ der gibiydi.

Adem Sarı ile değişene kadar Musa Aydın’ın iyi mücadele ettiğini ve oyunumuzu kurmada başarılı olduğunu söyleyebilirim. Görev alan diğer oyuncularımız da ellerinden geleni yaptılar.

Önceki haftalarda eleştirdiğimiz Turgay Gölbaşı’ da övgüyü hak eden oyuncularımızdandı. Kere, cezalı olunca ‘’Acaba’’ demedik değil. Ancak o mevkide Turgay Gölbaşı hiç sırıtmadı.

Gönül isterdi ki; Lidere karşı hiç de kötü oynamadığımız bu maçımızdan üç puanla ayrılalım.

Olmadı. Bu takımın öncelikle şanssızlığını kırması gerekir galiba. Yazının manşetine aldırmayın. Ben inanmam öyle şeylere. Ben müspet ilme iman ederim hurafelerle işim olmaz.

Takımızın bu şanssızlığını kıracak ve Çarşamba günü Denizlispor’u yenerek bize bayram hediyesi verecektir.