bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Kurban Bayramı İkramiyeleri
Yazarlar // 19 Temmuz 2019 Cuma 11:43

İsmail BAŞARAN

SGK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerinin Emekli bayram ikramiyesinden yararlandığı biliniyor. Ancak Hükümet henüz Kurban Bayramı ile ilgili ikramiyelerin ne zaman verileceği konusunda bir açıklama yapmadı.
Ramazan Bayramı’nda bayram ikramiyeleri hesaplara yatmış ve para da herhalde o gün harcanmıştı. Bu sene Kurban Bayramı 11-14 Ağustos tarihleri arasında kutlanacak.
Şimdi emeklilerin kulağı ikramiyelerin verileceği tarihle ilgili haberlerde. İkramiyelerin 5-9 Ağustos tarihleri arasında ödenmesi bekleniyor da acaba hesaplara yatacak mı?
Kısaca emeklilerin yüzü acaba ne zaman gülecek? İkramiye ödemelerinin yapılacağı kesin tarih Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından duyurulacak.
İşin bir de siyasi boyutu var, İktidar emeklileri düşündüğü için bayramlarda ikramiye veriyormuş, yok ya…
Emeklilerin hakları devletin hesapsız harcamaları sonucu, belediyelerin yaptıklarını söyledikleri ancak hesabını veremedikleri yardımlar sonucu emeklinin alım gücünün düşmesinden mi kaynaklanıyor acaba?
Önce ekonomik kriz yaratacaksın, sonra yardım edeceksin ardından da seçim zamanı geldiğinde ben size yardım etmiştim ha diye oy isteyeceksin. Geçiniz o noktaları artık.

DEMİR DERT DİNLİYOR

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir beraberindeki bazı kurmaylarıyla birlikte ilçe ilçe dolaşıp muhtarlarla toplantı yapıyor ve sorunlarını dinliyor.
Bu toplantılardan birisi de önceki gün Yakakent ve Alaçam ilçelerinde gerçekleştirildi, sorunlar dinlendi notlar alındı. Umarım alınan notlar dikkatten açmaz ve çözüme kavuşturulur.
Muhtarlarla ilgili yapılan toplantıların iyi tarafı birebir görüşmeyi gündeme getirmesi oldu.
Yani artık Büyükşehir Belediye Başkanı Samsun’da kurmaylarıyla birlikte vatandaşın yanına gidiyor, vatandaş makam kapılarında görüşmekten kurtarılmış oluyor.
Bir de dinlenen dertler çözüme kavuşturulabilse ne iyi olur.

GÜNÜN SÖZÜ
Gülmesini bilmiyorsan dükkân açma.