bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Korunmayı öğrenmeliyiz.
Yazarlar // 6 Ekim 2012 Cumartesi 08:38

Ragıp GÖKER

Gel de yanma.

Bu 4. hafta deplasmanda 1-0 kazandığımız Göztepe maçı hariç her hafta 2-0’ı yakalıyoruz ama koruyamıyoruz.

Bir çare, el aman.

Maç analizine geçmeden önce uzun süredir yazmak istediğim bir husus var ki; fena halde kafamı kurcalıyor.

Şudur:

Taraftar gurupları!

Her biri ayrı telden çalıyor.

En kalabalık olanı Şirinler.

12 bin seyirci kapasiteli 19 Mayıs’ı bihakkın dolduramıyorken., 4 ayrı taraftar gurubunun ayrı telden çalması hiç hoş olmuyor.

Yokmu bir akil adam bunları bir çatı altında toplayacak.

Ki; aralarında kan sorunu olduğunu sanmıyorum. Nedir bunları ayrı cephelere atan.

Ey taraftar guruplarının yöneticileri şunu biliniz ki her birinizin ayrı ayrı yaptığı tezahürat takımı coşturmaktan çok uzak.

Kakofoniden öte geçmiyor yani.

Maçın ilk 20 dakikası azap vericiydi ama sonra bir 25 dakika oynan futbolun temposunu Süper Lig’de bile görmek zordu.

İlk yarıda aksayan tek oyuncumuz Kaptanımız Turgay Gölbaşı’ydı. Turgay kendisinden beklenen servisi yapmaktan çok uzak olduğu gibi rakibini karşılamada ve kontrolde de yetersizdi.

Onun aksayan taraflarını Hakan Aslan ve Erdem Şen üstlenirken bu iki arkadaş adeta 2 kişilik oynuyorlardı. Sağ bekimiz Şaban Özel görevini tam anlamıyla yapan bir başka oyuncumuzdu. Sol kanadı savunan Ozan Özkan iyi niyetli ama bu görüntüsüyle bu lig’e yetmez gibi bir görüntü vardı. Geçen Haftanın kötüsü Kere’de hatasız oynadı. Lokman, Djıehoua bir kere kaçırdı onda da rakip skoru 2-2’ye getirdi.

Kalecimiz Soner Şahin çok iyi bir çizgi kalecisi çizgide gerçekten iyi ama kaleci antrenörümüzün onu yan toplar için de çalıştırması gerekiyor. Çizgideyken şans her zaman ona bu kadar yardımcı olmaz onu bilmesi gerekir.

Hücumcularımızdan en çok Roberts’i beğendim. Adem Sarı iyi niyetli belli ama takımına daha fazla yardımcı olması gerekir. Musa Sinan Yılmazer, çok süratli ve kuvvetli bir oyuncumuz ama bir önemli eksiği var taşıdığı topları arkadaşlarını servis etmede yeterli değil, biraz daha çalışması gerekiyor.

İkinci yarıya başlarken Erhan Altın, Turgay’ın yerine Musa Aydın’ı alarak başladı. Musa forvet arkasında oynarken Turgay’ın boşalttığı ön liberoya Hakan Aslan geldi. Musa henüz hazır değil belli. Bu takımın ona çok ihtiyacı var. Daha fazla çalışmasını ve bir an önce hazır olmasını dilerim.

Şu bir gerçek bizim takım henüz maçın tamamını oynayacak yeterli güce ulaşamamış. Önümüzdeki hafta zorlu bir deplasmana çıkacağız. Rize takımı çok güçlü ve hızlı oynuyorlar. Oyunu rakip sahaya yıkan bir oyun planları ve ole çabuk giden oyuncuları var. Şu anki görüntümüzle Rize takımıyla baş edebileceğimiz bir görüntü vermiyoruz.

Ve fakat

Bu güne kadar yenilmemiş olmamız da bizim öz güvenimizi artıran bir unsur olmalıdır.