bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Korku Nedir Bilir misiniz!
Yazarlar // 25 Ağustos 2020 Salı 19:49

İsmail BAŞARAN

Bugüne kadar duymadıysanız ve hissetmediyseniz bu duyguyu 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları ile ilgili spekülasyonlar anlatmıştır size.

Birkaç günden beri İçişleri Bakanı Süleyman Soylu adına yapıldığı söylenen iddialar ortalığı karıştırdı. Neymiş Sayın Soylu 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları yapılmayacakmış. Gerekçe ise salgın hastalıktaki artışlar meselesiymiş.

Bu söylentiler sosyal medyada yankılanınca, 320 Bin kişi ile Ayasofya’da namaz kılındığı, 15 Temmuz’un kutlandığı ve öğrencilerin sınava sokulmaları ile AKP’nin kuruluş yıldönümü etkinlikleri hatırlatılınca, kısaca vatandaş 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın yasaklanacağı iddiaları ortaya çıkınca İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu bir açıklama yapmak zorunda kalıverdi.

İçişleri Bakanlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarıyla ilgili yasaklama kararının olmadığını, yeni tip kronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle bazı tedbirlerin alındığını bildirmek zorunda kaldı. Bakanlıktan, "İçişleri Bakanlığınca 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarının yasaklandığı" iddiasına ilişkin yapılan açıklama yapıldı. Bakanlığın açıklamasında “ Ulusal ve Resmi Bayramlar İle Mahalli Kurtuluş Günleri, Atatürk Günleri ve Tarihi Günlerde Yapılacak Tören ve Kutlamalar Yönetmeliği hükümleri uyarınca icra edilen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları ile ilgili Bakanlıkça alınan yasaklama kararının bulunmadığı” yer verilen açıklamada konunun valiliklere bir yazıyla da duyurulduğu yer aldı.

YİNE SAHADALAR

Tüm Doğu Karadeniz Bölgesindeki şiddetli yapış ve sellerden Samsun da nasibini aldı. Özellikle Çarşamba bölgesindeki ekili alanlar büyük zarar gördü. Her tür felakette Samsun’da vatandaşın yanında bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, sabaha karşı etkili olan sağanak yağış nedeniyle sel felaketinin meydana geldiği Çarşamba ilçesinde incelemelerde bulundu.

Sayın Karaaslan’ın bu tutumu bana kalırsa artık haber olmaktan çıktı ve rutin hale geldi. AK Parti’de Çiğdem Karaaslan CHP’de ise Neslihan Hancıoğlu bu konuya çok dikkat ediyorlar ve vatandaşın dertlerini yerinde ve zamanında görüp dinliyorlar.

Umarım bu tutumları diğer milletvekillerini de harekete getirir, çünkü insanlar artık sadece seçimden seçime hatırlanmaktan bıktılar.

MAL DERKEN

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Karadeniz'de keşfedilen 320 milyar metreküplük doğal gaz rezervi hakkında konuştu. Dönmez, "Malın bol olduğu yerde fiyatların düşmesi kaçınılmaz. Her halükarda kendi üreteceğimiz gazın ithal edeceğimiz gaza göre daha ekonomik olacağını bugünden söyleyebiliriz. Doğal gazı vatandaşlarımızın çok daha ekonomik fiyatlarla kullanabileceği altyapıyı oluşturmuş oluyoruz." dedi.

Sevdim bu açıklamayı, ancak orada kullanılan “mal” kelimesinin ne anlama geldiğini pek anlayamadım.

Sayın Bakan, su sözü vermiş kabul edelim de" önümüzdeki aylar gelecek faturalarla ilgili de bunu söyleyebilecek misiniz? " şeklinde soruyu da soralım.

GÜNÜN SÖZÜ

Siyaset cambazlığına giren bir adam, iradesine dikkat etmelidir. Çünkü siyaset karakteri bozar. (BİSMARCK)