bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Koltuğu Kirletmeyin
Yazarlar // 7 Eylül 2020 Pazartesi 20:12

İsmail BAŞARAN

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "sürekli söylememize rağmen uyulmuyor. Maske diyoruz, mesafe diyoruz uyulmuyor. Biz vatandaşın sağlığından endişeli olduğumuzu söylüyoruz. Aksi takdirde hem kendimiz hem de sevdiklerimiz için sonu ölüme kadar varan bir tehdidin önünü açmış oluruz” diyor.

Sonra da bakın nasıl devam ediyor:

Ülkemizin denizi geçip, derede boğulmaması için her türlü riskin üstesinden gelmeliyiz. Doktorlarımız, sağlık memurlarımız, hemşirelerimiz hepsi canı pahasına çalışıyor. Ancak onların bu gayretlerine vatandaşlarımız uymalıdır. Fedakârca görev yapan sağlık çalışanlarımızın emeği ancak tedbirlere uyularak karşılık bulur."

AK Parti, Parti olarak Giresun’da miting şeklinde halkın katılacağı bir toplantı yapacak, parti yöneticileri Sayın Cumhurbaşkanı ve Genel Başkanlarına mahcup olmamak için vatandaşı araçlarla alana taşıyacak kalabalık görünmek için tüm riskleri alacak sonrasında ise suçlu yine vatandaş olacak öyle mi?

Sayın AK Parti Genel Başkanı Giresun’daki konuşmasına vatandaşın katılmasını istemediğini söyledi mi, hayır. Neden biliyor musunuz? Çünkü dinleyici kitlesi az olursa “Seçmen AK Parti Genel Başkanı’na sırtını dönüyor” diye muhalefetin ağzına sakız verilecek, o sakız da çiğnenecek de çiğnenecek.

Sonunda AK Parti tabanı da “acaba geriye mi gidiyoruz” diye kendine sormaya başlayacak, ardından partinin başından aşağıya yönetimi sorgulanacak. Tabi böyle bir durum da kimsenin işine gelmez, çünkü o koltuklarda oturanlar koltuğu terk etmek istemezler. Koltukta oturanların, oturduğu koltukları derk etmemek için iki nedenleri vardır. Ya koltuk yağlıdır, ya pislenmiştir. Koltukta oturanların da pisliğin görülmemesi için kalkmadıkları söylenir. Koltuklarda oturanlara bir önerim var: Aman ha oturduğunuz koltukları kirletmeyin.

Eğer bir korkunuz varsa tabi, eğer koltuğun temiz kaldığını biliyorsanız her an kalkabilirsiniz koltuktan…

 

ATAKUM YİNE KARIŞTI

Samsun’un Atakum ilçesinde yönetim CUMHUR İttifakı’ndan MİLLET İttifakına geçtikten sonra işlerin düzeleceği, sorunların çözüleceği sanılıyordu ancak olmadı. Bir millet Bahçesi de Atakum’a getiriliyor, çay ve kek ücretli mi olacak ücretsiz mi? CUMHUR İttifakı çay ve simidin ücretsiz olacağını söylüyordu seçim öncesi, seçim kazanılmadı şimdi Deveci’nin üzerine gidilmeye başlandı.

Atakum Belediye Meclisi'nde, Başkan Deveci'ye bir 'veto kararı' çıktı. 9 personelin sözleşmeli yapılması talebine Millet İttifakı'nın ortağı İYİ Parti'nin dışında kendi partisi CHP'den de tepki geldi. Meclis, oy birliğiyle talebi ile ret etti.

Yani, Deveci CHP tarafından da dışlanmış mı oldu. Peki, CHP ile CHP’li Cemil Deveci arasında ne sorun olabilir ki?

Parti yönetiminin istediklerini mi yapmadı acaba? Öyle ya Metin Burma döneminde kendisi de bu yoldan geçmişti. Sayın Deveci’ye bir tavsiye: Sakın kendi partili arkadaşlarınızı da küstürmeyin, sonra CHP’yi de bulamazsınız.

 

GÜNÜN SÖZÜ

Özgür bir ülkede yaygara çok ıstırap az, baskı altındaki bir ülkede ise yakınma az, keder çoktur. (Carnot)