bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Kolay Kazandık
Yazarlar // 28 Ekim 2017 Cumartesi 07:38

Ragıp GÖKER

Cuma ve Pazartesi maçlarının tadı olmuyor.
Balıkesir’le Ankara’da oynadığımız için iç saha sayamayacağımız için, Yeni 19 Mayıs Stadındaki son maçımızı 16 Eylül’de oynamışız ama sanırım iş günü olmasının etkisiyle seyirci sayısı yok denecek kadar azdı.
Az seyirciyle oynamaya ne takım alışkın, ne de tribündeki bizler.
Sezon açılışıyla birlikte bozulan zeminin onarımı için Yeni 19 Mayıs’tan ayrı kaldık biliyorsunuz. Onarım için geçen 45 günlük süre, yeni çime iyi gelmiş. Zeminin iyileştirme çabalarında başarılı olan başta Stat Müdürü Sinan Hacıyunus olmak üzere emeği geçenleri kutlarım.
Ayite’nin sakatlığı nedeniyle oynamadığı maç başlarken, Davy Angan ve Georgios Samaras’ın da tam olarak hazır olmaması nedeniyle John Chıbuıke kadromuzdaki tek yabancımızdı.
Gaziantepspor’un ise, bizim bu yıla kadar yaşadığımız o bilindik ekonomik sorunlarla boğuştuğu için, şöyle veya böyle oluşturduğu bir takımla oynamak zorunda olduğunu da biliyoruz.
Buna rağmen çok koşan ve oynamak isteyen bir takım olduğu için yapacakları da sınırlı haliyle.
İlk 10 dakikası orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçın 14. Dakikada Ahmet Cebe’ye yapılan faulde, Gökay İravul’un altı pasa kullandığı serbest atışta Chıbuıke’nin kafa vuruşu ağlarla buluştuğunda, Samsunspor’un rahatlayacağını, Gaziantepspor’un da panikleyeceğini düşündük.
Nitekim, Ahmet Cebe’nin sağ çapraz’dan girdiği Gaziantep ceza alanında altı pas çizgisinden vurduğu topu kaleciye nişanlaması ikinci golün habercisi gibiydi ama bundan iki dakika sonra Göksü Türkdoğan’la girdiği verkaçta John Chıbuıke topu ağlarla buluşturunca, bizim tribünden bir arkadaş ‘’maç 26. dakikada bitti, gidip rahat rahat maçı yazayım’’ dedi.
Maç Samsunspor adına bu dakikada bitti sahiden.
Bundan sonrası, skorda fark oluşup, oluşmayacağına ilişkin beklentiye dönüştü ki, maçın ilk yarısı biterken Gaziantep takımının, Samsunspor kalesine şutu yoktu henüz.
Buna rağmen Samsunspor takımında farkı artırmak için çaba ve istek vardı belki ancak, gol için beceri eksikti maalesef.
Kenan Karışık’ın yokluğunda duran topları kullanan Gökay İravul, bu topları kullanırken Kanan Karışık’a oranla daha başarılıydı.
Kolay bir maç bekliyorduk, öyle de oldu.
Maç sahadaki 11 için olduğu kadar biz tribündekiler içinde rahat bir maçken, stoperlerimizden ikisinin de sarı kart görmesi nasıl açıklanır bilemedim.