bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Köktaş: Kimse vazgeçilmez değil
Yazarlar // 4 Eylül 2012 Salı 19:02

Ragıp GÖKER

 

“Kimse vazgeçilmez değil”

 

Böyle diyor Fuat Köktaş.

 

Önemli mesajlar vermeye davam ediyor yani.

 

Önceki gün Ak Parti İl Örgütünün medyadan sorumlu yöneticilerinden Adnan Varol aradı. İl Başkanı Fuat Köktaş’ın gazetelerin sahip, yöneticileri ve yazarları ile kahvaltıda beraber olmak istediğini söyledi ve katılıp katılamayacağımı sordu.

 

İktidar Partisinin il Başkanı, davet ederse icabet etmek gerekir. Hem nezaket icabı hem de sohbet toplantısı da olsa, Başkanın önemli şeyler söyleyebileceğini düşünerek, tereddüt etmeden “Katılırm”dedim.

 

Masa U şeklinde hazırlanmıştı. “Bu düzen iyi olmamış”dedi. İlk tepkisi buydu. “Ben gazeteci arkadaşların arasında olmak isterim”dedi. U düzeni masanın bi tarafında yöneticiler bi tarafında biz.

 

Lider, bozuk düzen istemiyor, müdahalede de gecikmiyor.

 

İlk algımız bu.

 

Başkan teşekkür etti katılanlara ve daha sonra, sohbet toplantısı olmasına rağmen soru olursa cevap verebileceğini söyledi.

 

Samsun’un bir sürü avantajı bulunduğunu ama kalkınmayı sağlayacak hamleyi bir türlü neden yapamadığı soruldu.

 

Samsun’un önceliklerini belirlemede sorunları bulunduğunu söyledi Başkan. Bunu da geçmişindeki ticaret geleneğinden kaynaklandığını belirterek,”Para sahibi yatırım yapmaktan çekiniyor. Yatırımcının önünü açacak düzenlemeleri yapmaya devam edeceğiz”dedi.

 

Fuat Köktaş’ın mesleği taşımacılık biliyorsunuz. Lojistik maliyetlerinin düşürülmesi için neler yapılması gerektiği şeklindeki soruyu yanıtlarken, Samsun’u Ankara’ya bağlayacak demiryolunun hızla tamamlanması gerektiğini söyledi. Ayrıca, Suluova Delice arasındaki 170 km ağın yapımının programa alındığı müjdesini verdi.

 

Fuat Köktaş, hakikaten ustalık dönemini yaşıyor.

 

Mesajlarını verirken kılı kırk yarıyor.

 

Sözün nereye gidebileceğini de çok iyi biliyor.

 

Ak Parti’nin iktidar partisi olması nedeniyle, vatandaş ile kurumlar arasında köprü görevini üstlendiği belirtilerek, kamu kurumlarıyla ilgili şikayetlerde tavırlarının nasıl olacağı sorulduğunda da çok netti Köktaş.

Memurun maaşını vatandaşın ödediği vergiler kanalıyla aldığını bilmesi gerektiğini kaydetti.

 

Kamu kurumlarından gelen şikayetlerin can sıkıcı olduğunu ama partisinin iktidarda olduğu dönemlerde bu şikayetlerin azaldığına da dikkati çekti.

 

Köktaş, şikayet istemiyor.

 

Çok kararlı yani.

 

“Kimse vazgeçilmez değil”diye de söylediklerinin altını çiziyor.

 

Bu mesajın Vali’yi, Kaymakamları ve Belediye başkanlarını da kapsayıp kapsamadığı sorulduğunda ise şu yanıtı verdi:

 

“Herkesin bir görev süresi var. Yapar gider”diyor.

 

“Mahkeme kadıya mülk değildir” demek istiyor.

 

Anlayana!