bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Köktaş da Topa Girdi
Yazarlar // 8 Ocak 2022 Cumartesi 18:21

İsmail BAŞARAN

Köktaş ailesini Kemalettin Köktaş’tan beri tanırım. Trabzon lisesinde yatılı okuduğum günlerde Kemalettin ile aynı sınıftaydık, aynı yemekhaneyi ve yemekleri paylaşırdık. Yıllar sonra Samsun’a geldim ve AK Parti ile tanıştığımızda da Fuat Köktaş’ı tanıdım. Kendisini de severim ve sayarım. Ne de olsa Samsun milletvekilidir ve de uzun süredir de görevini sürdürmektedir. Bu süre içinde partisi sürekli iktidarda Sayın Köktaş da ilk sıralardan Meclis’e giren milletvekillerindendir. Son birkaç gündür TBMM’deki konuşmaları ve açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Öyle sanıyorum ki milletvekilliğinde partisinin kararları gereği son dönemini oynuyor.

Bu nedenle de sürekli gündemde kendisi. Önemli olan milletvekilliği döneminde sevgi ve saygı duyulması değil bunun milletvekilliği bittikten sonra da devam etmesidir. Son açıklaması dikkatimi çekti. Köktaş "Ak Parti '15 bin kilometre yol yapacağım' hedefiyle iktidara geldi. Şu an bölünmüş yol kaç bin kilometre biliyormusunuz? 28 bin 500 kilometre. AK Parti hedeflerini katlayarak yoluna devam ediyor" dedi.
Rakamlardan pek anlamam da sormak istediğim soru şu: Kamyonlarınız AK Parti iktidara gelmeden karayollarından gitmiyor muydu, yol mu yoktu, Türkiye Yolsuz bir ülke miydi? Elbette değildi, o zaman bu öne çıkmaların altında yatan nedir? Bundan sonra bir dönem daha milletvekili olabilmek midir? Sayın Köktaş bu amaçla açıklamalar yapmıyordur herhalde, partisinin hedeflerini katlayarak yoluna devam ettiğini söylüyor Fuat Köktaş.
Siyasetin iyi günlerini yaşayanlar unutmamalıdır bunun bir de kötü günleri vardır; AK Parti için o günler yakındır. Süresini dolduranlar işte bu nedenle pek de topa girmeyip oyunun içinde kalmamalıdır. Sonrasında olumsuzluklar hep üzerlerine kalıverir; benden hatırlatması.

AŞI VAR MI AŞI
Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, son 10 gün içinde şehirde vaka sayısının yüzde 50 oranında hızlı bir artış gösterdiğine dikkat çekerek, “Omicron’a şehrimizi teslim etmeyelim” dedi. Sayın Vali etmeyelim de vatandaşlar olarak ne yapalım? Evlere mi kapanalım, sokağa mı çıkmayalım, aşılarımızı olalım tamam da gerçekten ne yapalım. Maske, mesafeye dikkat edelim de bunu nasıl yapacağım?
Özellikle toplu taşıma araçları çokça kullanılan Metro ve belediye otobüslerine sıkı sıkıya binmeyelim, bunun için yapılması gereken ne? Otobüs ve tren sefer sayıları artacak mı bunun için Büyükşehir Belediyesi’nin bir çalışması var mı, yok. Dergi çıkaran TV kuran ve buralara personel alımı yapan Samsun Büyükşehir Belediyesi otobüs ve tren vagon sayılarını artırsa ya, vatandaşa hizmete para harcasa, kendisinin reklamlarını kurduğu TV’den yaptırmasa ya olmaz mıydı? Olurdu ancak yaptığı dişe dokunur hizmet olmadığı için bunları yapamadı. Sayın Vali, acaba Belediye Başkanı ile görüşüp bu sayıların artmasını sağlayabilir mi? Sağlamaya çalışır da Başkan kendisini dinler mi işte orası meçhul.

GÜNÜN SÖZÜ
Yeteri kadar nedeniniz varsa, herşeyi yapabilirsiniz. (Jim Rohn)