bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Koç'a Destek Var
Yazarlar // 31 Ocak 2018 Çarşamba 22:23

İsmail BAŞARAN

CHP’nin Samsun Milletvekili Haluk Koç partinin yönetim organlarında görev almak istemediğini dile getirmesinin ardından Samsun teşkilatı hummalı bir harekete geçti. Haluk Koç’u böyle bir istekten geri çevirmek amaçlanıyor. Hatta bu nedenle dilekçeler bile toplanıyor.

CHP Samsun İl Başkanı Av. Tufan Akcagöz, 3-4 Şubat 2018 tarihinde gerçekleşecek olan ve partinin yönetim organlarının belirleneceği büyük kurultay öncesi, CHP Samsun Kurultay delegeleri ile bu amaçla bir toplantı yaptı.

Akcagöz siyaseti bırakacağı ve artık partide görev almayacağı konuşulan CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Haluk Koç’a, Samsun Örgütü olarak destek olduklarını ifade etti. Akcagöz “Geçen 15 yıl nazara alındığında, Samsun için ve Samsunlu hemşerilerimiz için yapmış olduğu işler herkesin malumudur. Haluk Koç’un da yerini koruması gerekiyor.“ dedi.

Bu ifade tamamen doğrudur. Hangi siyasi görüşten olursa olsun, hangi partinin üyesi olursa olsun başı ağaran Ankara’nın yolunu tutunca ilk uğradığı adres Haluk Koç değil mi?

Kim gitti de ilgilenmedi, sen bizim partiden değilsin mi dedi gidenlere, hayır.

Sağlık sorunlarını çözüme kavuşturabilmek için elinden geleni yaptı. Bunu bana kimse anlatmadı, bizzat yaşayanlardan birisiyim.

Sadece CHP’liler değil Samsunlular Haluk Koç’u bu düşüncesinden geri döndürmek için el birliğiyle uğraş vermelidir. Benden hatırlatması, yoksa Ankara’da sizinle bu kadar uğraşan, sağlığınıza kavuşmadan bırakmayan bir “Dost” bulamazsınız orada.

 

DELTA CAFE

Delta’ya uzun zamandır gidenlerden birisiyim.

Rahmetli dostum ağabeyim Ata Kral’ın orada bir barakası vardı ve toplanıp giderdik hemhal olmaya, balıkçıların tuttuğu balıklardan yemeye.

Sonra Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz el attı orada, imar denildi, kötü görünüm denildi o barakalar yıkıldı.

Doğayı bozuyormuşlar, bunu kim dedi onu da bilmiyorum ya.

Yılmaz şimdi orada bir Cafe yapmak üzere. Tabi yıkılanlar gibi kötü görünmeyecek, modern olacak. Varsın olsun, açılsın. Samsun doğal güzellikler arasında bir yer daha kazanacak.

Ancak anlamadığım Yılmaz’daki bu mekân açma saplantısının nereden geldiğidir.

Gitti Yakakent’te tam da Liman’ın girişinde bir lokanta açtı. Neymiş orada balık yenilecekmiş. Ne yani Oradaki lokantalarda daha önce ot mu yeniliyordu?

Şimdi deltaya gelen fotoğrafçılar ve konuklara lokanta açıyor.

Bu yapılanlara bir de iyi tarafından bakmak gerekirse söyleyeceğim tek cümle şöyle olur:

Yedirmek, yemekten daha iyidir.

 

HEY GİDİ KARADENİZ

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, demiryolu çalışmalarında bu yıl yeni bir projeyi yatırım programlarına aldıklarını ifade etti.

Mersin Limanını Samsun Limanına kadar bağlayacak demiryolu hattı için ilk adımın atıldığını duyurdu.

Bu haliyle hızlı bir tre olacak. Ancak kazma ne zaman vurulacak, açılışı ne zaman gerçekleştirilecek, hangi firmalara ihale edilecek henüz belli değil.

İnşallah İstanbul’daki o malum köprü gibi olmaz. Bendeniz o köprüden hiç geçmedim. Ancak köprüden geçmiş gibi para ödüyorum cebimden. O anlaşmayı kim nasıl yaptı, köprüyü yapan firmayla bağlantıları var mıydı bilemiyorum ve kimseyi de suçlamak istemiyorum.

Ancak keriz yerine konulmak ağırıma gidiyor.

İster misiniz Karadeniz’i Akdeniz’e bağlayacak olan hızlı tren için de binmeyenlerden yük taşımayanlardan para alınsın.

Sayın Bakan önce Türk Halkına bu projeyi hangi firmanın alabileceğini biliyorsa söylesin. Yok bilmiyorsa, aman ha bir yandaşa verilmesin ihale. Çünkü halk artık bu yandaş işinden bıkmış durumda.


GÜNÜN SÖZÜ

Doğrudan gidilir; Yanlış zaten "götürür".