bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Kızgın Demir'i Soğutmalı
Yazarlar // 11 Mart 2020 Çarşamba 22:39

İsmail BAŞARAN

Kızgın Demir’i de soğutmak gerekir. Yoksa hem kendi elin hem de tutanın elini yakar. O nedenle Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yaptıklarını eleştirenlere tepki göstermek yerine kendisini sorgulamalıdır.

Demir, Samsun içme suyu hakkındaki eleştirilere kızıyor sanırım. Demir, CHP Milletvekili Neslihan Hancıoğlu’nun konuyu TBMM’ye taşımasına tepki gösterdi. CHP'nin 'Su Önergesi' Demir'i Kızdırdı.

Sayın Demir neden kızıyorsun merak ediyorum ve masana yemeklerde şehir suyu dolu barakların konmamasına da bir anlam veremiyorum. Madem Samsun içme suyu temiz neden masanızda bulunmuyor ve içmiyorsunuz? Vatandaşı suyun temiz olduğuna inandırmak için önce sizin içmeniz gerekmiyor mu? Kısacası ele talkımı verip kendiniz salkımdaki üzümleri yemeyin. Siz belediyenin musluklardan akan suyunu için ki bizler de içelim. Utmayın ki keskin sirke küpüne zarar verir.

Keskin sirke ne olduğunu da açıklayalım. “Keskin sirke, küpüne zarar verir” atasözünün açıklaması ve anlamı şöyledir: Öfkeli, sert, sinirli kimsenin zararı kendisinedir. Kendini yıprattığı, sağlığına zarar verdiği, toplum içinde saygınlığını yitirdiği gibi işlerini de bozup altüst eder. Söylemleriyle ve yaptığı işlerle kimi hatırlatıyor bu söz size?

 

ERHAN USTA’NIN YÖNÜ

Erhan Usta bir süredir hakkında çıkan söylemler ve haberlerle ilgili bir açıklama yaptı. Usta açıklamasında “Sayın Ali Babacan ve arkadaşlarının kuracağı siyasi partide yer alacağıma dair haberler çıkmaktadır. Sayın Babacan’dan, partinin kurucuları arasında yer alma teklifi aldım. Bu konuda kendilerine teşekkür ederim. Ancak, özellikle Samsun’da yaptığımız kapsamlı değerlendirme ve istişareler sonucunda, Parti Programındaki bir kısım görüş ayrılıklarımızdan dolayı bu teklifi kabul edemeyeceğimi ifade ettim. Sayın Babacan ve ekibine gönülden başarılar diliyorum" demişti.

Şimdi ne olacak merak konusu. AK Parti’den ayrılanların kurduğu partilere mi gidecek, bağımsız mı kalacak yoksa MHP’den ayrılanların kurduğu İYİ Parti’de mi yer alacak?

Bunca yıldır siyaseti takip ederim. Kendisi yeni bir yol çizecekse gideceği güzergâhın sonu İYİ Parti’ye çıkmalıdır. Birlikte yola çıktığı arkadaşlarının çoğu oradadır. Eğer başka bir yol çizerse herhalde kendisini de kandırmış olur.

 

GÜNÜN SÖZÜ

Korkaklar, ölmeden önce defalarca kez ölür; cesur insan ölümü bir kere tadar… William Shakespeare