bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Kışlıkları Çıkartın
Yazarlar // 25 Eylül 2018 Salı 22:03

İsmail BAŞARAN

Meteoroloji uyardı ve hiç de iyi haber vermedi. Karadeniz bölgesinin ortası ve de doğusu önümüzdeki Salı gününden itibaren kutuplardan gelen soğuk havanın etkisine girecek.

Türkiye’de tahminleri doğru çıkar yaptığı uyarılarla halkı aydınlatan tek kurum neredeyse Meteoroloji kaldı. Uyarılara göre yarından itibaren hem soğuk hem de yağışlı hava geliyormuş. Uyarıda “Karadeniz Bölgesi olarak Salı gününden itibaren oldukça serin olan yağışlı sistemin etkisi altında kalacağız” denildi.

Eylülün bir bölümü yağışlı geçiyor, bunun üzerine bir de soğuklar, andı millet.

Çünkü vatandaşın büyük bölümü doğalgaza gelen zamla bu soğuklar nedeniyle tanışacak. Doğalgaz faturaları cep yakmaya başlayınca vatandaş işte o zaman anlayacak zamların bütçelerini ne kadar etkilediğini.

Bakanlar, sarayın görevlileri, belediye başkanları, kaymakamlar lüks otomobillere binerken konutlarının yakıt giderlerini biz vatandaşlar ödeyeceği için umurlarında bile olmayacak. Ben doğalgaz giderlerinin artmaması için kışlıkları bugünden itibaren çıkarıyorum.

Benden hatırlatması siz de çıkarın kışlıklarınızı eğer varsa tabi…

 

İYİ PARTİ SAHADA

Başkanlık seçimlerinde CHP’nin desteğiyle seçime girebilen böylede de Meclis’te yer alan İyi Parti’de Ömer Süslü’nün yerine il başkanı aranırken bu isim netleşmeye başladı.

Yaklaşan yerel seçimler nedeniyle çalışmalara başlayan İYİ Parti'de tedavisi devam eden Başkan Süslü‘nün yerine aynı araçta yaralanan Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Av. Recep Güleroğlu'nun getirileceği öğrenildi.

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, henüz bir netlik olmadığını dile getirdi.

İYİ Parti sahada olunca bakalım neler olacak?

Bekleyip göreceğiz.

Merak edilen il başkanının belirlenmesinden sonra Belediye Başkan adaylarının hangi kriterlere göre belirleneceği olacak.

GÜNÜN FIKRASI

Of'lu hoca Cuma namazında içki içenleri fena azarlıyordu: "Paranızı sokağa atıyorsunuz. Kazanan kim? Meyhaneci... En büyük dükkan kimin? Meyhanecinin... En güzel ev kimin? Meyhanecinin... Ya en güzel araba? Meyhanecinin... Bu paraları veren kim? Ha sizin gibi kafasızlar..."

Aradan 2 hafta geçer, Temel koşarak hocanın yanına gelir ve ellerine sarılıp öperek: "Allah razı olsun hocam, senin verdiğin içki vaazı sayesinde hayatım kurtuldu.."
Hoca memnun: "Aferin, içkiyi bırakmanın mükâfatlarını ahirette de göreceksin oğlum." der.
Temel düzeltir: "İçkiyi bırakmadım hocam, meyhane açtım!"

 

GÜNÜN SÖZÜ

Rüyaları gerçekleştirmenin en kestirme yolu, uyanmaktır. (J. M. Powe)