bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Kimsesizlerin Kimsesi Olacağım
Yazarlar // 12 Şubat 2019 Salı 07:16

İsmail BAŞARAN

 

İYİ Parti’den MİLLET İttifakı’nın Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Hayati Tekin, katıldığı bir TV programında soruları cevaplandırırken ilginç bir iddiada bulundu.

CUMHUR İttifakı’nın Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir’in hafif raylı Atakum projesiyle ilgili söylediği “yer altına alınacak ve üst çarşı olacak” sözlerinin “deli saçması bir anlayış” olduğunu söyledi.

Vallahi böyle söyledi ve nedenlerini de kendine göre açıkladı:
Peki mevcut raylı ne olacak, bugüne kadar harcanan paralar ne olacak, Mustafa Demir bu kadar masrafı cebinden mi ödeyecek? Samsun aynı iş için bu kadar masrafı nasıl karşılayacak?
Sorular arttıkça arttı. Kendisinin amiral projesini anlatırken de Samsun’un güneye doğru genişletilmesi gerektiğini söyledi. Böylece Samsun’un merkezinin sıkışmayacağını, yeni yerleşim bölgeleri açılacağını kaydetti. Tekin yeni bir çevre yolu açılacağı müjdesini de verdi. 
Samsun’un güneyinden geçecek bu çevre yoluyla yeni yerleşim merkezleri olacağını, trafiğin rahatlayacağını, şehirlerarası trafiğin kent dışına taşınmış olacağını da öne sürdü. 
Hayati Tekin 19 Mayıs 1919’un bu yıl yüzüncü yılı olduğunu ve bu yıl Cumhuriyet’e ve Samsun’a yakışır bir şekilde kutlanacağını söyledi. 
Hayati Tekin programda işlevsiz durumdaki Tersane alanının bir türlü hayata geçirilemediğine dikkat çekti ve bu bölgenin Sanayi ve Ticaret alanı olarak düzenleneceğinin de projeleri arasında olduğuna dikkat çekti. Böylece işyeri sayısının artmasıyla işsizliğin de azalacağını vurguladı. Ticaret ve Sanayi’nin gelişimine de önem verdiğine dikkat çekti. 
Yapılacak yatırımlarla kimsesizlerin de kimsesi olacağını vurguladı Tekin. 
Ve Samsunspor konusuna değindi.  
Tekin Samsunspor’un bu lige yakışmadığını Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu zaman hedefi “Süper lig” olarak koyacağına işaret etti, bundan önce olduğun gibi bundan sonra da her zaman Samsunspor’un yanında olacağım” dedi. 
Bu sözler büyük sözler, Tekin verdiği sözleri tutabilir mi eğer seçilirse bunu zaman gösterecek elbet.
Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz derler ya Tekin’in de belediye başkanlığı döneminde Samsunspor’un zor zamanlarında yaptığı yardımları o zamanki yöneticiler unutmamıştır sanırım.

GÜNÜN SÖZÜ
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür. J.Harris