bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Kime Göre Gelişiyoruz
Yazarlar // 11 Ocak 2020 Cumartesi 01:48

İsmail BAŞARAN

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir “Samsun’un geliştiğini” söylemiş. Neye ve kime göre oluyor bu gelişme,  istihdam artıyor mu, üretim artıyor mu, sanayi artıyor mu, bırakın bunları yumurta üretimi artıyor mu?

Yemsizlikten horozların bile tavukların üzerine çıkamadığı Samsun’da üretim nasıl artıyor sayın başkan? Allah rızası için söyleyin vatandaş da anlasın. Olmuyor başkan olmuyor, koltuğa oturduğun günden beri hizmet etme yerine vatandaşın kafasını karıştıracak söylemlerde bulunuyorsun. Buna halk arasında eyyamcılık da deniliyor biliyorsun değil mi? Vah Samsun vah, vah Samsunlu vah ne günlere kaldın.

Sayın Başkan Samsun gelişmiyor, her geçen gün ekonomik olarak dibe vuruyor. Size verilen bilgilere güveneceğiniz yerde biraz da vatandaşla görüşseniz, pazara inseniz, sokakta tek başınıza gezseniz göreceksiniz siz de, size verilen bilgilerin doğru olmadığını ve o zaman belki “gelişmiyoruz” dersiniz ortaya çıkıp da.


VATANDAŞ HAVUZ KURMALI

Dün çalışan gazeteciler günüydü, Gazeteciler cemiyetindeki konu gazetecilerin günden güne çalışacak gazete bulamayacak olmalarıydı. Gazete yöneticilerinden bazıları mesleğin bu şekilde darda kalmasıyla daha da daralacağını mesleğin darboğazdan çıkamayacağını anlattılar, tabi biz çaldık biz dinledik.

Bu işin sonu nereye gidecek kestiremiyorum da aklıma bir çözüm yolu geliyor. Nasıl mı, anlatayım. Nasıl iktidar havuz medyası kurup istediklerinin yazılması için destek veriyorsa halk da kendi havuzunu kurup gerçekleri yazan ve kendilerini aldatmayan gazetelere bayilerden satın alarak destek olmalı…


GÜNÜN SÖZÜ

Okurken yalnızca yazarın düşüncelerini dikkate almakla kalmayın, kendinizin ne düşündüğünü de tartın. N. H. Kleinbaum