bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Kendisine yapılanı, Emin Kar’a yapma
Yazarlar // 6 Haziran 2013 Perşembe 07:55

Ragıp GÖKER

‘’Emin’ e başarı dilerim’’ böyle diyor Erkut Tutu.

Ve ekliyor.

‘’Bana yapılanın aynısını Emin’e yapmam. Bu nedenle bu kongrede aday olmayacağım’’.

‘’Samsunspor, benim sevdam, her ne zaman kulübümün bana ihtiyacı olduğunu hissedersem, görevden kaçmam. Ancak kulübümün şu an o durumda olmadığını düşünüyorum’’ diye de sözlerine ekliyor Erkut Tutu.

Emin Kar’ ın arkasında ona destek verecek çok iyi bir oluşunun bulunduğunu ve bundan kendisinin de memnun olduğunu söylüyor Tutu.

‘’Geçen kongrede yoktun bu kongreye gelecek misin?’’ diye soruyorum.

‘’Geleceğim’’ diye yanıtladı bu sorumu. Ve ‘’Bu defa adaylığım söz konusu değil, bu nedenle geleceğim ve bir de konuşma yapacağım. Bana yapılanlar dahil, birçok konuda bildiklerimi açıklayacağım’’ diye de sözlerine ekliyor.

Böylece Erkut Tutu dönemi şimdilik kapanmış gibi görünüyor.

Samsun’da spor kamuoyu Emin Kar’ ın yeninden Başkan olmasını büyük bir çoğunlukla destekliyor.

Önceki gün Emin Kar’la da kulüpte sohbet etme imkânımız oldu. Kendisine Samsun’ un zaten bir desteği olduğunu ama kongre kararı alma nedeninin biz dahil herkesi şaşırttığını söyleyerek ‘’Neden kongre kararı aldın?’’ diye sordum.

‘’Öyle gerekiyordu’’ diye yanıtladı bu sorumu.

Samsun’da çok kişi Yönetimde Recep Hun ile Mehmet Bank’ ın olup olmayacağını merak ettiğini belirterek ‘’Bu iki yönetici listende yer alacak mı?’’ diye sordum bu kez.

Başkan bu soruma ‘’Kendimin Başkan adayı olacağını biliyorum, gerisini henüz ben de bilmiyorum’’ cevabını verdi.

Başkanın listesini hazırlarken çok sayıda kişi için telkinde bulunulduğunu ve süreç daraldıkça bu konuda ısrarların yoğunlaşacağına da inanıyorum.

Ve fakat

Başkan ser veriyor sır vermiyor.

Daha önceki görüşmelerimizin birinde, uzun zamandan bu yana yeni bir takım kurmak için hazırlık yapıldığını söylemişti Başkan Emin kar. Bu nedenle ‘’Yeni takım kadrosunu hazırladın mı Başkan?’’ diye sordum.

Bir liste üzerinde çalıştıklarını söyledi Başkan ama takımı, Teknik Direktörün yapmasının daha doğru olacağına inandığını da söylemekten geri durmadı.

Teknik Direktör kim olacak?

Şimdilik cevap bulması beklenen soru bu.

Ertuğrul Sağlam mı olur, başka bir isim mi henüz belli değil. Başkan’ın bu konunun netliğe kavuşması için kongreyi bekleyeceğini zannetmiyorum.

Ertuğrul Sağlam, teknik direktörümüz olursa bu isme şehirde kimsenin karşı çıkacağını zannetmem.

Hatta herkesin buna sevineceğini ve gönülden destek vereceğini söyleyebilirim.