bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Kek yediniz mi?
Yazarlar // 15 Ağustos 2019 Perşembe 11:37

İsmail BAŞARAN

Yerel yönetim seçimleri öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmalarında platformlara çıkında elinde çay paketleri atıp duruyordu, tabi AK Parti şapkasının altında yapıyordu bunları.
Seçimler yapıldı başkanlara göreve başladı tamam da verilen sözler yine unutuldu.
Demek ki seçim öncesi sözler ağızdan değil de işkembeden çıktı. Hani nerede millet bahçeleri, nerede ücretsiz kekler ve çaylar, millet yine kandırıldı mı?
Daha önce de çok kandırılmıştık, yine sözler verilmişti ancak seçim sonrası hiçbirisi tutulmamıştı ancak biz akıllanmamış yine inanmıştık “bu kez yapılır” sözler tutulur diye düşünmüştük.
Samsun’da bizim mahallede millet bahçesi göremediğim gibi öyle bir çalışmaya da rastlamadım.
Sadece bizim mahallede değil hiçbirisinde yok millet bahçesi. Yine keklendik. Türk Dil Kurumu “keklenmek” kelimesinin kandırılmak anlamına geldiğini yazıyor. Demek ki ikide bir “FETÖ BİZİ KANDIRDI” diye savunmaya geçenler bu kez vatandaşı kandırdı.
Yani kandıranlardan hiçbir farkları kalmamış oldu.

BAYRAMDA YAPILIR MI?
Samsun’da bayram tatilinde günübirlik ya da yazlığı olanlar yazlık bölgelere akın etti.
Bu yazlık bölgelerden birisi de Yakakent ilçesi. Bu ilçede bayram günü ve sonrasındaki gün sular birdenbire kesiliverdi. Tam da vatandaş kurban kesmekle uğraşırken, ellerine kurban kanı bulaşanlar bu kanları bile temizleyecek su bulamadı.
Ayıptır, günahtır, şimdi SASKİ ilgilileri arıza vardı, yeterli su yoktu diyerek kendilerini savunmaya çalışacaklar, hiç bu yola girmesinler. Yeterli su yoktu yalanını kimse yemez çünkü bölge bayramdan önce yağmurlu geçmişti.
Vatandaş artık bu gibi sözlere kanmıyor. “Söyleyelim millet yer” ifadeleri de karın doyurmuyor, kısaca yalanlara milletin karnı tok artık.

CHP YOLLARDAYDI
CHP Samsun’da vatandaşla bayramlaşmak için yollara düştü. Bayram’da Yakakent'e de uğramışlar.
CHP İlçe Başkanlığı Belediye hoparlörlerinden duyurdu da ancak vatandaşı dinlemeye çıkan milletvekillerini ve partilileri görmedim be.
Bu işler kerhen yapılmaz, vatandaşla bayramlaşmak sıcak temasla olur. Parti binasındaki bayramlaşmaya birkaç yöneticinin dışında partililer bile gidecek vakit bulamaz.
İstanbul seçimlerinde ne yapıldı? İmamoğlu sıkılmadık el, kucaklamadık vatandaş bırakmadı. Samsun’daki milletvekilleri ve parti yöneticileri bu yola neden başvurmadı, milletten mi korktular yoksa vatandaşın tepkisinden mi korktular?
Parti’nin bu yöneticileri genel merkez tarafından görevden alınmaz ve bir dahaki bayrama kadar görevlerinde kalırlarsa umarım bir vatandaşla bayramlaşırlar, yoksa bu anlayışsızlık köklü çınarı devirecek.
Kimse “rüzgar kavağı devirir ancak çınarı deviremez çünkü çınarım kökleri sağlamdır” demeye kalkmasın, o rüzgar çınarın da yapraklarını alır gövdesinden ve savurur sağa sola…

GÜNÜN SÖZÜ

Gençliğin ruhunu, işlenmeyen bir tarla gibi kendi haline bırakırsanız, orada ısırganlar, dikenler yetişir. Snellman