bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Kazanmak İçin İstemek Yetmiyor Bazen
Yazarlar // 28 Kasım 2016 Pazartesi 08:09

Ragıp GÖKER

19 Mayıs Stadı dün bizi üzerinde "Teşekkürler Çağatay Ağbey" yazılı dev pankart karşıladı.

Benzer bir pankartın Galip Öztürk için hazırlandığını da görmüştük.

Buna bir birlerini taklit etme anlamı yüklemem elbette çünkü bu iki değerli Samsun evladının Samsunspor'a yaptıkları ve bundan sonra da yapacakları hizmetleri bilirim.

Ki, Bakanın, önceki hafta sağladığı kaynakla kulübü ne kadar rahatlattığını da gördük.

O moralle de takımı daha diri ve istekli görüyoruz.

Kadro zaafiyetine rağmen, takımın Elazığ kaşrısına da kazanmak için çıktığını anladık.

Kazanmak için istekli olmanın tek başına yeterli olmadığını da bilenlerdenim ancak sezon başında eksik olan kazanma arzusunu görmek de bir bakıma gelecek için umutlanmamızı arttırıyor.

Manisa'da takımın en iyilerinden biriyken haksız bir kararla atılan Distel Zola'nın yerinde oynayan Muharrem Efe'nin bu görevi yapıp yapamayacağını merak ediyorduk ama bu yükü kaldıramayacağını bir kere daha abladık maalsef.

Takımın kazanma isteğine rağmen savunma zaaflarımız bu maçta da görüldü, bunun nedeni de her iki kanat savunmacımızın da o bölgenin adamları olmamasıdır.

Mustafa Sevgi dün de yine en diri oyuncumuzdu.

Osman Özkölü'nün gelişiyle, orta alan zaaflarının azaldığını gördük, savunma zaafına rağmen gol bölgesinde yaşanan sıkıntı daha büyük sorun gibi duruyor.

Yönetim, devre arasında altı oyuncu almayı planlıyor.

Sezona transfer yapamadan başlamıştık, bu takımın lig'deki durumuna bakınca, bu gençleri fazla eleştirmemek gerektiğini düşünüyorum.

Kazansak elbette iyi olurdu ama devre arasına kadar bu sezon böyle geçecek, buna alışmalıyız.