bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Kapıdaki İcralar
Yazarlar // 18 Kasım 2020 Çarşamba 09:05

İsmail BAŞARAN

Atakum Belediyesi’nin AK Parti’den CHP’ye geçtikten sonra kapısından İcra Memurları geri kalmıyor. Sürekli icra geliyor belediyeye. İcra Memurları da borçlardan gelen bu icraları uygulamak için sözüm ona görevlerini yapıyor oysa borç yapan ve takıp kaçanlar AK Parti yönetimleridir.

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci hukukçudur, bu icralardan kurtulmanın yolunu kısa zamanda bulacaktır umarım. Önce ne yapmalıdan başlamak gerekir. Yapılması gerekenlerin başında belediyeyi bu kadar borç altın sokak önceki Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Mecliste bulunan kararlara evet diyen üyelerinin yargı karşısına çıkarılmasıdır. O Meclis Üyeleri hangi gerekçelerle borçlara evet dediklerini mahkemede ifade etmelidir.

Ancak böyle bir dava açılamayacağına inanıyorum. Çünkü AK Parti iktidarda kaldığı süre içinde AK Parti’de görev yapmış hiçbir belediyenin yargı karşısında hesap vermesine izin verilmeyecektir.

Çünkü bir belediye başkanının yargılanması ve ceza alması demek 20 yıldır Türkiye’de görev yapan AK Parti’li belediye başkanları ve Meclis üyelerinin hâkim karşısına çıkıp yargılanmaları demektir. Bu ise dipten başlayan bir tusunaminin yüksekleri de sallaması anlamı taşır.

Cumhurbaşkanları yargılanamaz şeklinde bir kararın da TBMM’de alınacak bir başka yani “Eski Cumhurbaşkanları yargılanabilir” kararı alınmasına bakar. Bugünden hatalardan dönülmeli ve işin yarına bırakılmasının önüne geçilmelidir.

Atakum Belediyesi Başkanının koltuğunun altından alınmasından daha önemlisi bu borçları yapanların hangi yüklenicilerle iş tuttuklarının açıklanmasıdır. Bu ihaleler gerçek midir yoksa yandaşlara verilebilmesi için çeşitli kaydır kuydur işler yapılmış mıdır bunun da araştırılması gerekmektedir…

PANDEMİ UNUTTURMASIN

Adı değiştirilse pandemi yapılsa da bu bir salgın hastalıktır. Maalesef hali vakti olmayanlara daha çok bulaşmaktadır. Çünkü garibanın ne yazlığı vardır ne de kışlığı ve ne de kolaylıkla bulabileceği gıda maddesi. O nedenle bu salgına insanlar yoğunlaştırılıp gerçekler unutturulmamalıdır.

Bugün Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı olan Mustafa Demir bir zamanlar Bayındırlık ve İskân Bakanlığı da yapmıştır Türkiye’de. Bayındırlık Bakanlığı yaptığı dönemlerde Samsun’a hangi hizmetleri yapmıştır hatırlıyor musunuz, ben hatırlamıyorum. İşte o nedenle Belediye Başkanlığı döneminde Samsun’a yama yapmanın dışında gerçek hizmetler yapacağına da inanmıyorum.

Mustafa Demir’in Samsun’a hizmet yapma yerine doğa harikası yerlere otel yapma planları olduğunu kendi ağzından duymuştur Samsun halkı. Bu pandemi çıktı da bu iş şimdilik rafa kaldırıldı. Ancak “dervişin fikri neyse zikri de odur” derler ya bu otel o doğa harikası yere yapılacaktır, Demir görevde kalırsa tabi…

 

GÜNÜN SÖZÜ

Doğruları tekrarlamaktan bıkmayınız. Hekimler bile aynı hastalığa devamlı aynı ilacı verirler. (Süleyman Demirel)