bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
'Kanıma Dokunuyor'
Yazarlar // 6 Ağustos 2021 Cuma 09:19

İsmail BAŞARAN

Bu iki kelime alıntıdır. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlığı döneminde kullandığı iki kelimedir. Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan Başbakan iken bazı konuların iyi gitmemesi halinde kullanırdı bu iki kelimeyi. Bu iki kelime bir dönemler adeta “atasözü” haline gelmişti. Her yerde tekrarlanıyordu.

Bugünlerde yapılan işler de Vallahi benim kanıma dokunuyor. Kocaman Türkiye Devleti kendi uçağını yapamadığı gibi yangın söndürecek uçakları yapamamak bir tarafa satın bile alamıyor.  İşte bu benim kanıma dokunuyor. Dünya Lideri olan Erdoğan tarafından yönetilen Türkiye’nin yangın uçağı alamadığı için ormanlarını söndürmek için İspanya’dan gelen uçaklara bel bağlaması kanıma dokunuyor.

Ormanların yanmasına yol açan nedenlerin henüz bulunmamış olması sözün ona iki kişiye suçun atılması kanıma dokunuyor. Sayın Cumhurbaşkanı, Başbakanlığı zamanında kullandığı “kanıma dokunuyor” kelimelerini yine kullanıyor mu caba? Belki kullanıyor ancak bunu vatandaşının yüzüne karşı söyleyemiyor.

Yası n Erdoğan eğer muhalefette olsaydı ve bu yangınlar çıkıp da söndürülemeseydi neler diyecekti, iktidarı nasıl yerden yere vuracaktı. Ancak şimdi kendisini kimse eleştiremiyor. AK Parti Genel Başkanı’nı eleştirmeye kalksa vatandaş “Cumhurbaşkanı’na hakaret” sayılıyor. Kimse Sayın Cumhurbaşkanı’na hakaret edemez, çünkü Sayın Cumhurbaşkanı Türkiye Cumhuriyetini dolayısıyla milyonlarca insanı temsil ediyor. Ancak AK Parti’nin ve atama bakanların Türkiye’yi iyi yönetemedikleri ortadadır. Hükümetten kimse çıkıp da Sayın Cumhurbaşkanı’na AK Parti Genel Başkanı’na aksaklıkları söyleyemiyor mu? Söyleyemiyorlarsa yanlış yapıyorlar, Sayın Cumhurbaşkanı ile Vatandaşın arasını açıyorlar. Bugün bunu yapanlar yarın Sayın Cumhurbaşkanı ile vatandaşın arasının açılmasına yol açabilirler. Bu durum acaba bir projemidir, bilmiyorum aklıma gelmiyor da yiyemiyorum.

İktidarın ne demek olduğunu,  Arapça tahsil etmiş olanlar gayet iyi bilirler. “İktidar” “Güç” demektir. Gücü elinde bulundurana ise “Muktedir” adı verilir.

Yani Yangınların söndürülmesi için yardım beklemek yerine devleti seferber etmek gerekir. Bu duruma göre de bir şey yapması gereken  “Muktedir” olandır. Madem Muktedir olan iktidardır, o zaman neden yangın helikopterleri dileniyor koca Türkiye Cumhuriyeti? Kendi söküğümüzü kendimiz dikemiyorsak vay halimize…

GÜNÜN SÖZÜ

Doğrul, devril ama eğilme. İtil, atıl, ama satılma. (Anonim)