bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Kandırıldık Ey Halkım...
Yazarlar // 3 Kasım 2017 Cuma 06:36

Ragıp GÖKER

MHP Gurup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta’nın, TBMM Genel Kurulundaki konuşması sırasında ‘’biri Büyükşehir Belediye Başkanını durdursun" diyerek gündeme getirdiği Gülsan konusunu incelemek üzere Samsun’a gelen Bakanlık yetkilisine, Kamalı yakınlarındaki bir arazi gezdirilerek ‘’ Gülsan esnafı asla mağdur edilmeyecek’’ diye mesaj verilmişti.
Bunun üzerine esnaflarda ve dahi bizde, yıkılmak istenen Gülsan Sanayi Sitesinin, Büyükşehirin Kamalı’da tahsis edeceği bir alana taşınacağı şeklinde beklenti oluşmuştu.
Meğer kandırılmışız.
Yer falan yokmuş.
Konunun uzun süredir takipçisi olan H.HALK Gazetesinin Yazı İşleri Müdürü Zekeriya Fırat’a açıklama yapan Sanayi Teknoloji İl Müdürü Selahattin Altınsoy, "Gülsan'ın taşınacağı bir alan henüz Samsun'da tespit edilmedi’’ demiş.
Daire Başkanı, bakanlığın uyguladığı kredilerle ilgili bilgi vermiş sadece.
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar da, kendisinden yer talep eden mobilyacılara yer vereceğini söylemişti.
Togar, bunu birinci sınıf tarım arazilerinin olduğu Tekkeköy’de nasıl yapacak anlamadım.
AK Parti İl Başkanı da anlamamış olmalı ki Oda Başkanına, ‘’bunu nasıl yapacak ?’’ diye sormuş.
Togar da, tıpkı Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz gibi topu taca atmış bir anlamda.
Belediye başkanları zaman kazanmaya çalışıyorlar anlaşılan.
Ama şu Kamalı’dan verilen mesajın balon çıkması, fena halde can sıkıcı durum olmuş.
Dünden bu yana, gazetedeki habere konu olan Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Selahattin Altınsoy’un söylediklerini düşünüyorum.
Şehremini olarak seçtiğimiz, kentimizin Belediye Başkanı’nın Gülsan esnafının mağdur edilmeyeceğini açıklarken, yanında kurmaylarıyla birlikte arazide verdikleri pozun, kızgın esnafın gazını almaya dönük bir eylemden ibaret olması nasıl açıklanır bilemedim.
Bizi kandırdılar da, O daire Başkanı’nın, görüntülerinde yer aldığı ve Başkan Yılmaz’ın yanı sıra, iki üst düzey belediye görevlisinin, bir tarlada elleriyle ufku gösterirken, çekilmiş fotoğrafının altına ‘’Gülsan esnafı asla mağdur edilmeyecek’’ diye yazılmasının ne anlama geldiğini sormayacak mı acaba merak ettim.
Kandırıldık ey halkı.
Hem de katmerli cinsinden.
Tam anlamıyla rezalet aslında.
Hiç yakışmadı.
Yazık.
Ayrıca çok ayıp..