bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Kamu Sınıfta Kaldı
Yazarlar // 26 Haziran 2020 Cuma 00:19

İsmail BAŞARAN

Vatandaşa çeşitli yasaklar geliyor, son gelen yasaklardan birisi ve fiyatının fahiş olması yine dikkatleri maskelere çevirdi. Maske takmayanlara gelen ceza cep yakacak. Çünkü şu anda Türkiye’nin gerçek gündeki korona falan değil herhalde, önemli olan bütçeyi dolduracak para. Cezalar ne kadar artarsa alınacak para da o kadar çok oluyor. Ancak bazen yasaklar da yeterli olmuyor. Çünkü sadece vatandaşta değil devlet kurumlarında da görülüyor vakalar.

Samsun’da görüldüğü ve hem de kamu kurumlarında ortaya çıktığı belirtildi. Nereleri oraları: SASKİ, Vergi Mahkemesi ve Adalet Sarayı'nın ardından Büyükşehir Belediyesi şantiyesi ve Tarım ve Orman İl Müdürlüğü'nde görevli personellerde de korona virüs çıktı.

Ne olacak şimdi, cezalar kime kesilecek? Kurumlar yeterli önlemi mi almadı yoksa personel salgını dışarıdan mı alıp geldi. Personel dışarıdan getirdiyse mikrobu, durum gerçekten vahimdir. O zaman yapılması gereken tüm personelin testten geçirilmesidir. Görülen bir gerçek vardır: Samsun’da kamu salgın önlemlerinde sınıfta kalmıştır.

 

GÜNDEM DEĞİŞTİRMEK

Efendim hakkınızdaki yolsuzluk iddiaları hakkında ne diyeceksiniz?

Çocuklar depremin yaralarını sarmaya çalışıyoruz şu an bırakın lütfen bu konuları..

Peki, milletvekili olmadan önce müteahhidi olduğunuz binaların yıkılması hakkında ne diyeceksiniz?

Fenerbahçe Galatasaray maçı sonucu ne oldu gençler?

Efendim maç öncesi MHK Başkanından bir ricada bulunduğunuz söyleniyor peki ona ne diyeceksiniz?

Sessizlik…

Türkiye’deki taktik hiç değişmiyor ve yine başarıyla uygulanıyor: Tutuklu gazetecilerin bazılarının tutuklulukları bazıları için sürüyor. Ancak bu arada gündem buraya çevrilince yine görmezden gelmemiz istenen kararlar uygulanmaya başlanıyor. Benzine iki günde iki kez zam yapılıveriyor. Vatandaş baroların yürüyüşüyle ilgilenirken cepten yine paracıklarımız çıkıyor ve yönetenler istediklerini almış oluyor.

Eskiden daha kolaydı oysa. Hemen türban konusu devreye sokulurdu, olur biterdi. Duygu sömürmekle kolay oluyordu. Ancak şimdi pek de kolay olmuyor diyeceğim ancak diyemiyorum yine hemen değişiveriyor.

 

GÜNÜN SÖZÜ

Namus görünmez bir cevherdir; çok kere ona sahip olmayanlar sahipmiş gibi görünürler. (Shakespeare)