bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
İzmir'den Verilen Mesaj
Yazarlar // 3 Kasım 2014 Pazartesi 00:00

Ragıp GÖKER

Yaratanın Kelamıdır
Basü Badel Mevt
Yani ‘’Ölümden sonra da hayat vardır’’
Niye böyle diyorum.
Para – Pul yok.
Paranın bulunacağına dair umudumuz bile yok.
Eski başkanlar, gazete sayfalarında kendilerini aklama savası verirken, Samsunspor Başkansız kalmış
Ne gam.
Ölmüştük aslında, son beş dakikada hayata yeniden döndük. Ama Samsunspor’un ölümden sonra da hayatın olduğuna dair o ‘Allah Kelamını’ bize hatırlatan ‘11 İmanlı Adam’ vardı.
Ki;
O oyuna gireni çıkanıyla sahada olan 11 İmanlı Adam, Yeni Buca Stadından Samsun şehrine ‘’Siz gazete sayfalarında ‘baca temizliği yapar gibi’ vicdanlarınızı temizlemeye uğraşırken, biz sizinle birlikte bir şehrin onurunu da kurtarıyoruz aslında’’ diye mesaj veriyorlardı.
Alınlarından öperim her birini.
Maçın analizine gerek var mı bilmiyorum ama maça dair bir iki kelam etmek gerekirse, ‘’Maça elimizde bir bombayla başladık’’ desem yanlış olmaz.
Ancak Ercan 1. dakikada gördüğü o sarı karta rağmen çok akıllı oynadı.
Erhan Altın, bir kaç hafta önce tribünlerden yediği fırçanın etkisiyle mi bilmem ama yine iki santraforla başladı oyuna.
Eldin Adiloviç’e yer açmak isteyen Erhan Altın’ın, Etame Mbilla’yı 80 dakika hiç verimli olmayacağı bilinen çizgiye mahkum etmesi ise anlaşılır bir karar gibi gelmedi bana.
Nitekim, Etame Mbilla, verimli olduğu bilinen yere geldiğinde, rakip takım savunmacılarının topu gol çizgisinden çevirdikleri bir pozisyona girerken birkaç dakika sonra yaptıracağı penaltının da haberini veriyordu aslında.
Aminu Umar olmadan tatsız tuzsuz bir çorba gibiyiz.
O varsa takım da zevk veriyor. (Onu satıp parasını kurtarma niyetinde olanlara duyurulur).
Mustafa Sevgi iyi niyetli belki ama şu an için Ahmet Burak Solakel’in alternatifi olmaktan çok uzak bir görüntü verdi.
Taha Yalçıner ve Hasan Kılıç ile oyunda kaldığı süre boyunca Doğan Erdoğan takımı ayakta tutan isimleriydi.
Kazandık. İzmir’den süper bir sonuçla dönüyor takımımız ama maçlar kötü bir sonuca doğru giderken Talha Mayhoş ve Tuna Üzümcü bizim takımın kurtarıcıları olacaksa.
Eyvah ki..
Ne Eyvah..