bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
İyi Günlerin Habercisi
Yazarlar // 30 Ocak 2017 Pazartesi 19:03

İsmail BAŞARAN

Samsunspor kendi evinde lig ikincisi Yeni Malatyaspor’u evine üç golle uğurladı.
Ev sahibi ekip  ilk yarıyı 1 -0 öne tamamladı. Samsunspor rakibine oranla topa daha çok sahip oldu ve bu topları daha iyi kullandı.
İlk yarıda Samsunspor  topla rakip sahada daha çok oynadı. Bu da rakibini kendi kalesinde tehlike yaratmasının önüne geçti. 35. Dakikada Kevın Brands penaltıdan takımını öne geçirdi.
Bu gol Samsunspor’a moral verirken Yeni Malatyaspor’un oyunu kendi sahasında kabul etmesine neden yoldu.


Samsunspor ikinci yarıya bu moralle başladı ve oyunu yiye rakip sahaya yıktı.  Rakibin sahasında kalması ve ataklara çıkmaya çalışırken ev sahibi pres yaparak  üzerine atak üstünlüğünü bırakmadı.

Kenar beklerini mümkün olduğunca oyuna sokmayan, rakibi üçüncü bölgedeki presle durdurup, rakip kaleye en kısa yoldan gitmeye çalışan, iki golün sahibi Kevın Brand’i orta sahaya çekip hızlı ayaklarını öne çıkaran Osman Özköylü’nün planı tuttu.


Dakikalar 53’ü gösterirken Kevın Brands yine sahne aldı ve Kone’nin pasında tekniğini ve klasını konuşturarak takımın  ikinci golünü attı.
Bu gol Samsunspor’u daha çok rahatlatırken Yeni Malatyaspor’un moralinin tamamen bozulmasına yol açtı.


İki golün moraliyle biraz gevşeyen ve rakibe iki pozisyon veren ev sahibi Samsunspor’un  üçüncü golü Kone’nin topu iyi takip edip süratini ve tekniğini ortaya koyması sonucu buldu.
Karadeniz temsilcisi dün oyundan ve mücadeleden hiç düşmedi.

Bu galibiyet Kırmızı Beyazlı takımın bir miktar da olsa umutlanmasına yol açtı.
Bu üç puan Samsunspor için iyi günlerin habercisidir umarım.  Kırmızı Beyazlı takım önündeki zor süreçte tüm maçlarda aynı Malatya karşısında oynadığı istek ve arzuda olursa kötü rüyalar görmekten korunabilir.